30 DAGES RETURRET
DANSK WEBSHOP | 100% EUROPÆISKE PRODUKTER
KØB NU, BETAL SENERE MED - ANYDAY
LEVERE TIL NORGE, SVERIGE, DANMARK & TYSKLAND
Tilbage til webshop
Deadlift Sweatpants Basic
Deadlift Sweatpants Basic
Deadlift Sweatpants Basic
Deadlift Sweatpants Basic
Deadlift Sweatpants Basic

Deadlift Sweatpants Basic Sort

Str S

359,00 DKK

Basic Sweatpants i sort

Sweatpants fremstillet af bomuld af højeste kvalitet fra Polen. Samsætningen af materialet bomuld og elastik, gør at bukserne ikke vil begrænse dig i dine bevægelser, men tilpasser sig kroppen. Et super godt køb  Når først du har prøve dem, så vil du også give os ret at at det er bedste træningsbukser du nogensinde har prøve!

På grund af den voksende interesse for fitness og sports i all almelighed er efterspørgslen efter ordenligt sportstøj også meget voksende. 

Først og fremmest går efterspørgslen, på høj komfort.  Sweatpants  skal udover komfort og funktionalitet også været præget af et ekstraordinært design. Det materiale, de er lavet af, er også meget vigtigt. Til produktion af  sweatpants skal materialer skal være lette og give en høj grad af ventilation. Som du kan se, er kravene til mænds swearpants, i overflod opfyldt i vores sweatpants, ved alle ovennævnte betingelser. Vi vil gerne påpege, at vi hovedsageligt beskæftiger os med salg af træningstøj til fitness. Dog kan disse bukser med succes bruges af folk som dyrker andre sportsgrene. 

Til produktion af vores sweatpants er der brugt, bomuld med elastik. Takket være dette, vil du ikke føle begrænsninger i dine bevægelse, og selve materialet er meget behageligt at røre ved og ikke som klassisk bomuld. Derudover vil de ikke følelse fugtig efter langvarig brug, og frem for alt bliver de ikke deform ved knæene Alle  squat elsker vil sætte pris på den store  fleksibilitet.   

1
+
Tilføj til kurv
23%
Beskrivelse
Specifikation:

  • Produktet fremstillet i EU.
  • Farve: Grå
  • Model højde: 1,79 cm Høj
  • Tøjstørrelse: L

Materialer

  • 95% bomuld 
  • 5% Elastik 

Husk altid gratis levering

Vaske Info: Vaskes ved 40°. Kan ikke anbefale tørretumbleren

NB: Bemærk venligst den længere leveringstid på dette produkt - 8-10 dage


Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare