30 DAGES RETURRET | GRATIS FRAGT FRA 300 DKR
DANSK WEBSHOP | 100% EUROPÆISKE PRODUKTER
KØB NU, BETAL SENERE MED - ANYDAY
Tilbage til webshop
Seamless Tights, Deadlift, Tights Sømløse Beige
Seamless Tights, Deadlift, Tights Sømløse Beige
Seamless Tights, Deadlift, Tights Sømløse Beige 2
Seamless Tights, Deadlift, Tights Sømløse Beige 3

Sømløse Fitness Tights Beige

Str M/L

359,00 DKK

Seamless Fitness Tights

Varianten kan desværre ikke købes, da der ikke er flere på lager
Beskrivelse
Egenskaber
Måleskema
Silver Ion skin protection

Sømløse tights fremstillet af mikrofiber i en kvalitet af højeste materiale. Stingene er reduceret til et minimum, som vil give en høj følelse af komfort, give fuld bevægelsesfrihed og forhindrer slid.

Markeds bedste sømløse tights, fordi den meget høje i kvalitet af materiale. De er fremstillet af mikrofiber af højeste kvalitet. 

  • 100 % Squat Proof
  • Bedre elistik så de bliver hvor de skal under træning
  • Ekstra sikkerhed i skridtet så de ikke sprækker selv under de dybeste squat øvelser
  • Sølv Ion som forhindre lugtsener 

Materialet som er brugt I disse fitness tights, har en høj kompression, som understøtter musklernes arbejde og forkorter deres restitution. Det intelligente Dry Speed fugtigheds styringssystem og det meget høje åndedræts niveau hjælper med at holde optimal kropstemperatur under dyrkelse af fysisk aktivitet. Silver Skin Protect som er i materialet, garanterer det højeste niveau af antibakteriel beskyttelse.  (Silverpro skin protect) Specielle søm på lår og bagdel skaber PUSH UP effekten. Nogle vil nok kalde farven lidt special, men er du en af dem, som kan li farver, så må det være et must i din garderobe. Det er bestemt et rigtig godt køb, du ikke blive skuffe over disse fitness tights

Specifikation:

  • Produktet fremstillet i EU
  • Farve: Beige
  • Model højde: 1,67 cm Høj
  • Tøjstørrelse: XS/S

Materialer:

  • 90% polyester, 
  • 10% elastan; 

Vaske Info: Vaskes ved 40°. Kan ikke anbefale tørretumbleren

StørrelseXS/SS/MM/L
Talje brede242628
Hoftebrede283032
Skridt længde606264
Benlængde727476

Silver Ion skin protection technology 

Sølv er et yderst effektivt, naturligt middel. Sølvionteknologi findes allerede i dagligdags produkter (mobiltelefoner, berøringsskærme, tekstiler, beklædning osv.) Og har vist sig at være sikre for mennesker, dyr og planter. Silverion-teknologi modstår og hæmmer væksten af mikroorganismer ved at danne en beskyttende overflade mod mikrober, patogener og bakterier, såsom E. coli og Staph. Det undertrykker også væksten af skadelig skimmel, skimmel og svamp. Ved at hjælpe med at forhindre vækst af pletter og lugt forårsager mikroorganismer giver denne beskyttelse plet- og lugtkontrol. Derudover har test vist, at bakterier på ubeskyttede overflader kan fordobles i antal hvert 20. minut. Reducerende virkningerne af denne hurtige eskalering inhiberer Silver ion-teknologi bakterievækst med 99,94%, hvilket holder overfladerne renere, længere.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare