30 DAGES RETURRET
DANSK WEBSHOP | 100% EUROPÆISKE PRODUKTER
KØB NU, BETAL SENERE MED - ANYDAY
LEVERE TIL NORGE, SVERIGE, DANMARK & TYSKLAND
Tilbage til webshop
Elite Force Gym BH Sort
Elite Force Gym BH Sort
Elite Force Gym BH Sort Bagsiden
Elite Force Gym BH Sort Bagsiden pic
Elite Force Gym BH Sort Body pic

Elite Force Gym BH Sort

Str XS

224,99 DKK

Fitness EF BH Sort

1
+
Tilføj til kurv
23%
Beskrivelse
Egenskaber
Måleskema
Mere Info

En super lækkert Gym-bh med et unikt design, Fremstillet i et 3 lag materiale, der effektivt beskytter din barm og holder den på plads

Gym-bh med et unikt design, Fremstillet i et 3 lag materiale, der effektivt beskytter din barm og holder den på plads hele tiden. Stærk gummi Hjælper på perfekt måde at stabiliserer brystet og forhindrer, at bh'en glider under træning. Den bageste del af sportsbh'en giver dig mulighed for at eksponere den ryg, du har udviklet i sveden på din pande under træningen i dit lokale Gym. Materialet fungerer i alle retninger, takket være det garanterer maksimal komfort og ingen begrænsninger under træning. Det er pænt og blødt at røre ved, klæber perfekt til kroppen. BH'en ser godt ud med enhver bryststørrelse. BH'en var lavet af materialet fra en polsk producent. Produceret i Archroma®-teknologien . Hurtigtørrende materiale transporterer perfekt fugt væk fra huden. Det holder huden tør selv under intens fysisk anstrengelse, beskytter den og sikrer maksimal komfort.
StørrelseXSSML
Brystbrede33353739
Brede på Gummien30323335
Total Længde31333537


Det skal din sports-bh kunne Den bedste sports-bh er faktisk den, du slet ikke mærker, du har på: Den skal støtte brysterne uden at stramme - selv under de højeste knæløft og hurtigste intervaller. 4 krav til din sports-bh Brede, polstrede stropper. Smalle stropper har tendens til at gnave i skulderen under længerevarende træning. Justeringsmuligheder. Bh´en skal optimalt kunne justeres i både skulderstropper og omkreds. Adskilte skåle. Det er en fordel med adskilte skåle, så dine bryster ikke rører hinanden under træningen. Det giver en bedre støtte, og du undgår sved i kavalergangen. Åndbart materiale. Stoffet skal give huden lov til at ånde og skal transportere sveden væk fra huden. Har du en stor barm: For dig er det ekstra vigtigt, at bh’en kan åbnes helt og ikke er en af de modeller, der skal trækkes ned over hovedet. Det er ikke særlig fedt at stå i et omklædningsrum og bakse med at få mast en stram sports-bh ned over ens store bryster. Brede stropper er ligeledes ekstra vigtige for en stor barm for at undgå gnavemærker i skuldrene. Har du en lille barm: For dig kan det måske være rart med formstøbte skåle eller lidt ekstra fylde fremfor en sports-bh, der maser din lille barm ekstra flad. Ønsker du stor bevægelsesfrihed, kan du kigge efter en model med bryderryg, ligesom en bred elastik under barmen giver god støtte og føles behagelig for de fleste. Ligger du meget på ryggen under din træning, fx ved yoga eller pilates, så undgå en sports-bh med hægter bagpå, som kan genere, når du ligger ned.
Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare