30 DAGES RETURRET
DANSK WEBSHOP | 100% EUROPÆISKE PRODUKTER
KØB NU, BETAL SENERE MED - ANYDAY
LEVERE TIL NORGE, SVERIGE, DANMARK & TYSKLAND
Tilbage til webshop

Fitness Tights Sømløse Azurblå

399,00 DKK
125,00 DKK

Fitness Tights Azurblå

Så længe lager haves Størrelse
S/M M/L
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Egenskaber
Måleskema
Silver Ion skin protection

Fremstillet af mikrofiber af  højeste kvalitet. Reduceret til et minimum antal sømme giver en høj følelse af komfort, giver fuld bevægelsesfrihed og forhindrer slid.

Markeds bedste sømløse tights, fordi den meget høje i kvalitet af materiale. De er fremstillet af mikrofiber af højeste kvalitet. 

  • 100 % Squat Proof
  • Bedre elistik så de bliver hvor de skal under træning
  • Ekstra sikkerhed i skridtet så de ikke sprækker selv under de dybeste squat øvelser
  • Sølv Ion som forhindre lugtsener 

Sømløse fitness tights i azurblå farve lavet af mikrofiber i højeste kvalitet. Reduceret til et minimum antal sømme giver en høj følelse af komfort, giver fuld bevægelsesfrihed og forhindrer slid.

Materialet er kendetegnet ved høj komprimering , som understøtter muskelarbejdet og reducerer deres restitutionstid. Det tørre intelligente fugtigheds styringssystem  og det højeste åndbarheds niveau giver dig mulighed for at opretholde optimal kropstemperatur under aktivitet. SilverPro Skin Protect  sølvioner indeholdt i materialet  garanterer det højeste niveau af antibakteriel beskyttelse, der i øjeblikket findes i sportsbeklædnings industrien. Speciel syning i bagdelens højde hæver dem og skaber PUSH UP- effekten 

Specifikation:

  • Produktet fremstillet i EU
  • Farve: Grøn
  • Model højde: 1,67 cm Høj
  • Tøjstørrelse: XS/S

Materialer: 

  • 90% polyester
  • 10% elastan

Vaske Info: Vaskes ved 40°. Kan ikke anbefale tørretumbleren

StørrelseXS/SS/MM/L
Taljebrede242628
Hoftebrede283032
Skridtlængde606264
Benlængde727476


Silver Ion skin protection technology 

Sølv er et yderst effektivt, naturligt middel. Sølvionteknologi findes allerede i dagligdags produkter (mobiltelefoner, berøringsskærme, tekstiler, beklædning osv.) Og har vist sig at være sikre for mennesker, dyr og planter. Silverion-teknologi modstår og hæmmer væksten af mikroorganismer ved at danne en beskyttende overflade mod mikrober, patogener og bakterier, såsom E. coli og Staph. Det undertrykker også væksten af skadelig skimmel, skimmel og svamp. Ved at hjælpe med at forhindre vækst af pletter og lugt forårsager mikroorganismer giver denne beskyttelse plet- og lugtkontrol. Derudover har test vist, at bakterier på ubeskyttede overflader kan fordobles i antal hvert 20. minut. Reducerende virkningerne af denne hurtige eskalering inhiberer Silver ion-teknologi bakterievækst med 99,94%, hvilket holder overfladerne renere, længere.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare