30 DAGES RETURRET
DANSK WEBSHOP | 100% EUROPÆISKE PRODUKTER
KØB NU, BETAL SENERE MED - ANYDAY
LEVERE TIL NORGE, SVERIGE, DANMARK & TYSKLAND
Tilbage til webshop
Bolt Herre T-shirts Sort
Bolt Herre T-shirts Sort
Bolt Herre T-shirts Sort Bryst pic
Bolt Herre T-shirts Sort Body pic
Bolt Herre T-shirts Sort Siden
Bolt Herre T-shirts Sort Body siden pic

Herre T-shirts Bolt Sort

Str S

269,00 DKK

Herre T-shirts Bolt

Varianten kan desværre ikke købes, da der ikke er flere på lager
Beskrivelse
Egenskaber
Måleskema
Mere Info

En lækker T-shirt i et helt nyt design, fremstilet i en høj kvalitets bomuld. T-shirten vil tilpasse sig perfekt til kroppen og fremhæve alt dit hårde arbejde i jernhulen.

Bolt herre-T-shirt fra Elite Force kollektionen. Fremstillet af polsk bomuld af højeste kvalitet. Til produktionen brugte vi kun PREMIUM materiale, hvilket øger brugervenligheden mærkbart.

 

Takket være en lille blanding af elastik tilpasser T-shirten sig bedre til kroppen, er mere fleksibel, behageligere at røre ved og føles ikke som ren bomuld. Det understreger perfekt e måde en atletiske figur og maskerer mulige ufuldkommenheder. T-shirtens specielle snit gør det mere tæt på brystet og armene, mens det er løsere omkring maven. Ærmerne har dobbeltfoldning, i bunden af ​​T-shirten er der udskæringer i siderne.

 

Printene blev lavet ved hjælp af fleksibel FLEX-folie. På ærmet, militære epauletter, der henviser til samlingens militære karakter. DEADLIFT-inskriptionen i en hvid kasse på forsiden.

 

Takket være den afskårne og minimalistiske version af login kan t-shirten med succes bruges til andre ting, såsom til din hverdagsbrug og ikke kun til træning

 

Produktet er 100% fremstillet i EU.


Specifikation

  • Produktet er fremstillet i EU.
  • Højde på modellen: 182 cm
  • Tøjstørrelse: L

Materialer

  • 95% Bomuld
  • 5%  elastik
StørrelseXSSMLXLXXL
Brystbrede525456586062
Ærmelængde171819202224
Total Længde687072747678

Historie om T-shirts

T-shirten udviklede sig fra undertøj, der blev brugt i det 19. århundrede, og i midten af ​​det 20. århundrede overgik det fra undertøj til almindelig casual tøj. En V-hals T-shirt har en V-formet halsudskæring i modsætning til den runde halsudskæring på den mere almindelige besætningshalsskjorte (også kaldet en U-hals). V-halse blev introduceret, så shirts halsudskæring ikke vises, når den bæres under en ydre skjorte, ligesom det ville være tilfældet med en skjorte med en hals i besætningen

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare