30 DAGES RETURRET
DANSK WEBSHOP | 100% EUROPÆISKE PRODUKTER
KØB NU, BETAL SENERE MED - ANYDAY
LEVERE TIL NORGE, SVERIGE, DANMARK & TYSKLAND
Tilbage til webshop

Hoodie Børn Beige

92/98

229,00 DKK

Hoodie Børn Beige

1
+
Tilføj til kurv
23%
Beskrivelse
Egenskaber
Måleskema
DEADLIFT børne sweatshirt i beige farve. Ekstremt original, behagelig sweatshirt, beregnet til både drenge og piger. Topkvalitets bomuld fra en polsk producent. Materialet indeholder Oeko Tex Standard 100 certifikatet, som garanterer, at det er fri for midler, der påvirker helbredet negativt. Sweatshirten har sit modstykke i både dame- og herreversioner, så hele familien kan skabe et matchende matchende sæt 🙂 DEADLIFT børnesweatshirt i beige farve. Ekstremt original, behagelig sweatshirt, beregnet til både drenge og piger. Topkvalitets bomuld fra en polsk producent. Materialet indeholder Oeko Tex Standard 100 certifikatet, som garanterer, at det er fri for midler, der påvirker helbredet negativt. Sweatshirten har sit modstykke i både dame- og herreversioner, så hele familien kan skabe et match 🙂

DEADLIFT hoddie til børn

DEADLIFT børne sweatshirt i beige farve. Ekstremt original, behagelig sweatshirt, beregnet til både drenge og piger. Topkvalitets bomuld fra en polsk producent. Materialet indeholder Oeko Tex Standard 100 certifikatet, som garanterer, at det er fri for midler, der påvirker helbredet negativt. Sweatshirten har sit modstykke i både dame- og herreversioner, så hele familien kan skabe et matchende matchende sæt 🙂 DEADLIFT børnesweatshirt i beige farve. Ekstremt original, behagelig sweatshirt, beregnet til både drenge og piger. Topkvalitets bomuld fra en polsk producent. Materialet indeholder Oeko Tex Standard 100 certifikatet, som garanterer, at det er fri for midler, der påvirker helbredet negativt. Sweatshirten har sit modstykke i både dame- og herreversioner,

så hele familien kan skabe et match sæt 🙂


DEADLIFT hættetrøje til børn

Karakteristisk børnehættetrøje med moderigtigt design. Neutral farve og universel snit gør den velegnet til både drenge og piger. Perfekt som et ekstra lag på koldere dage eller som selvstændigt outfit. Den har en stor hætte og et let aflangt snit, som ydermere beskytter mod kulden.Sweatshirt kombineret med beige børnebukser skaber et moderigtigt, behageligt sæt. Dette produkt er også tilgængeligt til mænd og kvinder.

Detaljeorienteret

Bunden af ​​sweatshirten har en moderigtig finish med en skåret kant. Ærmerne har en forlænget kant, som giver sweatshirten karakter. På brystet er der et broderi med ordet DEADLIFT i sweatshirtens farve. Den massive hætte holder dig varm. Snittet på sweatshirten svarer nøjagtigt til den beige sweatshirt til mænd og kvinder.


Materiale af højeste kvalitet

Hoddien er lavet af den højeste kvalitet PREMIUM bomuldsblanding. Materialet har Oeko Tex Standard 100-certifikatet, som garanterer, at det er fri for midler, der påvirker menneskers sundhed negativt (herunder formaldehyd, pesticider eller stoffer, der kan forårsage allergi). Til produktionen af ​​sweatshirten brugte vi ikke-ridset bomuld, takket være hvilket de ikke efterlader nogen fnug på kroppen og undertøjet. PREMIUM-materialet er mere modstandsdygtigt over for afskalning (afskalning) og pilling. Derudover er den mere behagelig på huden.


Produktet fremstillet i EU

Farve: Beige

Model højde: 104 cm

Tøjstørrelse: 104/110

Materiale: 100% Bomuld

Vaske Info: Vaskes ved 40°

Kan ikke anbefale tørretumbleren

STØRRELSE92/98104/110116/122128/132
Bryst32 cm35 cm39 cm42 cm
Indvendig armlængde26 cm29 cm32 cm 35 cm
Total længde41 cm44 cm 47 cm50 cm


Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare