30 DAGES RETURRET
DANSK WEBSHOP | 100% EUROPÆISKE PRODUKTER
KØB NU, BETAL SENERE MED - ANYDAY
LEVERE TIL NORGE, SVERIGE, DANMARK & TYSKLAND
Tilbage til webshop
Hvid LOGO slim fit herre T-shirt 1
Hvid LOGO slim fit herre T-shirt 1
Hvid LOGO slim fit herre T-shirt 2
Hvid LOGO slim fit herre T-shirt 3
Hvid LOGO slim fit herre T-shirt 4

Hvid LOGO slim fit herre T-shirt

Str XL

329,00 DKK

T-shirts slim fit


1
+
Tilføj til kurv
23%
Beskrivelse
Egenskaber

Hvid herre T-shirt med korte ærmer. Slim fit T-shirt lavet af polsk viskose af højeste kvalitet med en blanding af elastisk. Tilføjelsen af ​​elastik giver fleksibilitet og giver fuld bevægelsesfrihed. Tilpasset, let tilpasset snit afslører perfekt den atletiske figur af en mand. Raglanærmer fremhæver skuldrene og understreger skuldrene.
Specifikation: 

  • Produktet er fremstillet i EU.
  • Højde på modellen: 176 cm
  • Tøjstørrelse: Model i L

Materialer: 

  • 82% polyester 
  • 18% elastisk


Beskrivelse

Hvid LOGO herre T-shirt

Universal herre T-shirt med korte ærmer af typen Slim Fit. Du kan med succes bære den til træning og hverdagsbrug. Den vil være perfekt i kombination med shorts , joggingbukser og jeans. Tilskårne raglanærmer understreger skuldrene, og det taljede snit vil understrege den atletiske figur. T-shirt, perfekt til enhver styling.

Klip, der blotlægger figuren

Tilpasset, tilpasset snit og delikat, "flydende" materiale passer perfekt til kroppen. Behagelige raglanærmer understreger og understreger skuldre og skuldre.

Let og åndbar

Den delikate, luftige viskose, som T-shirten er lavet af, er perfekt til enhver aktivitet. Universelt design vil også give dig mulighed for at bære det som et element i hverdagens styling.

Komfort ved brug

Stræksømme giver fuld bevægelsesfrihed. Tilføjelsen af ​​elastik gør, at T-shirten ikke begrænser bevægelsen og "arbejder" med dig under træning.

Materiale af højeste kvalitet

Skjorten er lavet af viskose af højeste kvalitet med en blanding af elastik. Materialet har Oeko Tex Standard 100-certifikatet, som garanterer, at det er fri for stoffer, der påvirker menneskers sundhed negativt (herunder formaldehyd, pesticider eller stoffer, der kan forårsage allergi).


Størrelse SMLXLXXL
Brystbredde ved armhule4951535557
Bredde i bunden4546485052
Total Længde6870727476


Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare