30 DAGES RETURRET
DANSK WEBSHOP | 100% EUROPÆISKE PRODUKTER
KØB NU, BETAL SENERE MED - ANYDAY
LEVERE TIL NORGE, SVERIGE, DANMARK & TYSKLAND
Tilbage til webshop

INTENSE GOLDEN JUMPSUIT 595

Str S

617,95 DKK

Nebbia Jumpsuit

1
+
Tilføj til kurv
23%
Beskrivelse
Egenskaber
Omsorg

Søger du efter en jumpsuit til en perfekt træning? Ja, så er Nebbia svaret! Fitnessmodelandskabet ændrer sig, og NEBBIA sætter tonen for forandring.

Dette blændende stykke er farvet i luksuriøst guld og sort og får dig til at føle hver bevægelse i gymnastiksalen mere intensivt end nogensinde før. Vær ikke bange for at tage det med i gymnastiksalen for en ordentlig træning - du vil blive forbløffet over at finde ud af, at det føles meget behageligt, næsten som en anden hud. Det bedste er, at du kan kombinere det sammen med andre stykker fra vores INTENSE kollektion. Sæt for eksempel vores Golden Cropped Hoodie over den og gør dig klar til en intens træning. Dette kan være bare det stykke, der vil skubbe dig til endnu større resultater!

Materialet er tykkere og giver hurtigere genopretning og perfekt støtte takket være dets tekniske og komprimerende kvaliteter, der dækker alle ufuldkommenheder og former dine kurver. Ikke kun det, med alle disse detaljer er det velegnet til alle former for træning, fra cardio til HIIT. Du vil også være begejstret for at finde ud af, at der er en scrunch butt effekt for at fremhæve formen på numsen og kvindelige kurver. Buksedragten er designet med ikoniske NEBBIA lamper, der perfekt fremhæver din feminine figur og minder dig om, at du er en del af vores fitnessfællesskab, vores #NEBBIAfamily.

Intenst engagement. Intens træning. Intens sort. Intens pasform. Nægt at lægge andet end 100% i.

Det er tanken bag INTENSE, vores helt nye damekollektion, der er endnu dristigere og mere ligetil end nogensinde før! INTENSE blev skabt for at fejre stærke og selvsikre kvinder, der ikke er bange for at leve livet fuldt ud, og som opfylder deres fitnessmål med voldsom dedikation.

Vis ikke bare dit intense engagement i fitness med denne NEBBIA Jumpsuit, men omfavn den også, så sloganet i kollektionen, "Intens er, hvordan jeg træner, intens er, hvordan jeg lever" er med rette fortjent.

*Produkter fra INTENSE-kollektionen er fremstillet af tryk materiale. Hvis du er i tvivl om størrelsen, skal du gå efter en større

Detaljer

  • Tynde stropper krydset i ryggen
  • Et elastik, der holder helheden på plads
  • Indsyet inderlårskile
  • Formede syninger for at fremhæve din slanke talje
  • Minimalistisk NEBBIA logo foran
  • Scrunch butt formende effekt
  • kompressionsmateriale af høj kvalitet
  • ikoniske gyldne NEBBIA lamper

materiale:

·         79%POLYAMID,

·         21%ELASTAN

Pas på dit tøj og din planet

Vask ved den maksimale temperatur 40 ° C med tøj af samme farve, lad det ikke stå i vand

Stryg ikke

Sæt ikke tørretumbleren i

Brug ikke skyllemiddel

Genbrug eller en gave, hvis de ikke længere er nødvendigt :)

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare