30 DAGES RETURRET
DANSK WEBSHOP | 100% EUROPÆISKE PRODUKTER
KØB NU, BETAL SENERE MED - ANYDAY
LEVERE TIL NORGE, SVERIGE, DANMARK & TYSKLAND
Tilbage til webshop
Langærmet T-shirts Hvid Front
Langærmet T-shirts Hvid Front
Langærmet T-shirts Hvid Body
Langærmet T-shirts Hvid Bag body
Langærmet T-shirts Hvid bag

Langærmet T-shirts Hvid

XXL

299,00 DKK

Langærmet T-shirts 


1
+
Tilføj til kurv
23%
Beskrivelse
Yderlig information
Egenskaber
Måleskema

Langærmet hvid T-shirt i slim fit til mænd. Fremstillet af viskose af højeste kvalitet. Tilsætningen af ​​elastan gør, at langærmet passer bedre til figuren, mere fleksibel og mere behagelig at røre ved. Længere ærmer er perfekte til koldere dage, men de generer dig ikke, selv når det er varmere - takket være det delikate og åndbare materiale.

 

– Slim Fit snit, der afslører fordelene ved figuren

– Let, luftigt materiale

– Originalt minimalistisk print i form af DEADLIFT-logoet

– Viscose af højeste kvalitet fra en polsk producent

– 100% EU produkt

Historie om T-shirts

T-shirten udviklede sig fra undertøj, der blev brugt i det 19. århundrede, og i midten af ​​det 20. århundrede overgik det fra undertøj til almindelig casual tøj. En V-hals T-shirt har en V-formet halsudskæring i modsætning til den runde halsudskæring på den mere almindelige besætningshalsskjorte (også kaldet en U-hals). V-halse blev introduceret, så shirtens halsudskæring ikke vises, når den bæres under en ydre skjorte, ligesom det ville være tilfældet med en skjorte med en hals i besætningen

Beskrivelse

– Slim Fit snit, der afslører fordelene ved figuren

– Let, luftigt materiale

– Originalt minimalistisk print i form af DEADLIFT-logoet

– Viscose af højeste kvalitet fra en polsk producent

– 100% polsk produkt


LOGO langærmet herre hvid

Universal Slim Fit T-shirt til mænd med lange ærmer. Du kan med succes bære den til træning og hver dag. Den vil være perfekt i kombination med shorts , joggingbukser og jeans. Tilskårne ærmer understreger skuldrene, og det taljede snit afslører den atletiske figur.

Udskæring, der blotlægger silhuetten

Tilpasset, taljet snit og delikat, "hældende" materiale passer perfekt til silhuetten. Stramme ærmer understreger og understreger arme og skuldre.

Let og åndbar

Delikat, luftig viskose, som skjorten er syet af, er perfekt til enhver aktivitet. Det universelle design giver dig også mulighed for at bære det som et element i hverdagens styling.

Komfort ved brug

Elastiske sømme sikrer fuld bevægelsesfrihed. Tilføjelsen af ​​elastan gør, at skjorten ikke begrænser bevægelsen og "arbejder" med dig under træning.

Top kvalitets materiale

T-shirten er lavet af viskose af højeste kvalitet med en blanding af elastan. Materialet har Oeko Tex Standard 100-certifikatet, som garanterer, at det er fri for stoffer, der påvirker menneskers sundhed negativt (f.eks. formaldehyder, pesticider eller stoffer, der kan forårsage allergi).

 


STØRRELSESMLXLXXL
Brystbredde
4447505366
Total længde
6871737678
Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare