30 DAGES RETURRET
DANSK WEBSHOP | 100% EUROPÆISKE PRODUKTER
KØB NU, BETAL SENERE MED - ANYDAY
LEVERE TIL NORGE, SVERIGE, DANMARK & TYSKLAND
Tilbage til webshop
METALLIC Box T-shirt Sort Front
METALLIC Box T-shirt Sort Front
METALLIC Box T-shirt Sort Logo
METALLIC Box T-shirt Sort Ryg
METALLIC Box T-shirt Sort Couple

METALLIC Box T-shirt Sort

Str XXL

249,00 DKK

T-shirt Metallic


1
+
Tilføj til kurv
23%
Beskrivelse
Egenskaber
Måleskema
Mere Info

Sort ,langærmet t-shirt  slim fitFremstillet af viskose af højeste kvalitet. Tilføjelsen af ​​elastik gør, at T-shirten passer bedre til kroppen, den er mere fleksibel og behagelig at røre ved. Længere ærmer vil være perfekte på koldere dage, men de vil ikke være i vejen selv i varmere vejr - takket være det bløde og åndbare materiale. T-shirten udmærker sig ved sit originale design takket være brugen af ​​en metallisk, skinnende folie. Strik af højeste kvalitet og raffinerede detaljer er kendetegnene for Metallic-kollektionen.

 

Sort METALLIC BOX langærmet herre

Universal herre slim fit t-shirt med lange ærmer. Du kan med succes bære den til træning og hverdagsbrug. Den vil være perfekt i kombination med shorts , joggingbukser og jeans. De tætsiddende ærmer understreger skuldrene, og det taljede snit afslører en sporty figur. Den har et originalt, usædvanligt print i form af en metallisk, skinnende folie.

Klip, der blotlægger figuren

Tilpasset, tilpasset snit og delikat, "flydende" materiale passer perfekt til kroppen. Åbne ærmer understreger og understreger skuldre og skuldre.

Let og åndbar

Den delikate, luftige viskose, som T-shirten er lavet af, er perfekt til enhver aktivitet. Universelt design vil også give dig mulighed for at bære det som et element i hverdagens styling.

Komfort ved brug

Stræksømme giver fuld bevægelsesfrihed. Tilføjelsen af ​​elastan gør, at T-shirten ikke begrænser bevægelsen og "arbejder" med dig under træning.

Materiale af højeste kvalitet

Skjorten er lavet af viskose af højeste kvalitet med en blanding af elastan. Materialet har Oeko Tex Standard 100-certifikatet, som garanterer, at det er fri for midler, der påvirker menneskers sundhed negativt (herunder formaldehyd, pesticider eller stoffer, der kan forårsage allergi)..

Specifikation: 

  • Produktet er fremstillet i EU
  • Højde på modellen: 176 cm
  • Tøjstørrelse: L

Materialer: 

  • 95% viskose
  • 5% elastik

 Slim Fit snit, der afslører figurens kvaliteter

- Let, luftigt stof

- Det originale minimalistiske print i form af en metallisk, blank folie

- Viskose af højeste kvalitet fra en polsk producent

- Produktet er 100% EU

Størrelse
SMLXLXXL
Brystbrede
4447506366
Ærmelængde
7072747678
Total længde
6871737678

Historie om T-shirts

T-shirten udviklede sig fra undertøj, der blev brugt i det 19. århundrede, og i midten af ​​det 20. århundrede overgik det fra undertøj til almindelig casual tøj. En V-hals T-shirt har en V-formet halsudskæring i modsætning til den runde halsudskæring på den mere almindelige besætningshalsskjorte (også kaldet en U-hals). V-halse blev introduceret, så shirtens halsudskæring ikke vises, når den bæres under en ydre skjorte, ligesom det ville være tilfældet med en skjorte med en hals i besætningen

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare