30 DAGES RETURRET
DANSK WEBSHOP | 100% EUROPÆISKE PRODUKTER
KØB NU, BETAL SENERE MED - ANYDAY
LEVERE TIL NORGE, SVERIGE, DANMARK & TYSKLAND
Tilbage til webshop

T-shirts Rashguard sømløs Dust

Str M

329,00 DKK

T-shirts i Sømløse 


1
+
Tilføj til kurv
23%
Beskrivelse

Et helt igennem unikt produkt! En såkaldt Thermoaktiv sømløs t-shirt. Designet til at fremhæve den stærke mandlig krop. Lavet med brug af Microclima huller med forskellige grader af ventilation, arrangeret for at maksimere komforten. Brugen af Microclima huller giver mulighed for at opnå det optimale niveau af luftighed. T-shirt lavet i sømløs teknologi ved brug af mikrofibre med sølvioner. Det er den mest effektive antibakterielle beskyttelse, der i øjeblikket er tilgængelig på markedet for tekniske sportsbeklædning. Et unikt produkt, derfor er prisen også noget højere end vores normale t-shirts 

Ideel til en meget svedende træning, så som spinning eller løb

Specifikation

  • Produktet er fremstillet i EU.
  • Højde på modellen: 179 cm
  • Tøjstørrelse: Tøjstørrelse: M / L

Materialer

  • 82% polyester 
  • 18% elastan 


Rashguard

Rash Guard betyder direkte oversat "udslætbeskyttelse, også kendt som udslætvest eller rashie, er en atletisk t-shirt lavet af spandex og nylon eller polyester. Navnet udslæt beskytter afspejler det faktum, at t-shirten beskytter bæreren mod udslæt forårsaget af slid eller ved solskoldning mod udvidet eksponering for solen. Disse t-shirts kan bæres af alene eller under en våddragt. En rash beskyttelse i sig selv bruges til let dækning i varme til ekstreme sommertemperaturer til flere vandsport, herunder surfing, kano-polo, vandoverlevelsestræning, dykning, snorkling, freediving, wakeboarding, bodysurfing, bodyboarding, windsurfing, kitesurfing, kajak, stand up padle surfing eller svømning. Der er også udslet afskærmninger kroppen, der ligner kompressionsshorts, der skal bæres under surfernes boardshorts, men mere specialiserede for surfere.

Udslætskærme bæres ofte ved surfing, når vejret er for varmt til en våddragt, og for at forhindre, at voksbaseret gnidning glider til og fra surfbrættet, enten på overkroppen eller benene. Et surfbrættes voks holder sand fra stranden, der kunne gnide mod en surfers torso, mens den padler ud til pausen, eller benene, mens han sidder på toppen af ​​ens bord. Udslætskærme tilbyder også en vis beskyttelse mod solen (målt ved dens ultraviolette beskyttelsesfaktor) og let beskyttelse mod geléfisksting og undertiden bæres under våddragter for at forhindre gnidning. En udslætbeskyttelse hjælper også med at forhindre irritation forårsaget af hurtig påvirkning af overfladevand og bølger.

Rash guard menes at have sin oprindelse i Australien, hvor de ofte benævnes "rashies" eller "rashys." Variationer af rash guard har taget vej ind i andre sportsgrene, herunder baseball, amerikansk fodbold, vandpolo, grappling, brasiliansk jiu-jitsu og blandet kampsport. Andre vigtige komponenter i en udslætbeskyttelse inkluderer flatlock-syning og konstruktion med seks paneler. Flatlock-syning skaber en søm, hvor sømildelen ligger fladt til tøjet i stedet for at hænge løs fra det. Det er lavet ved at justere overlåsen eller tråd-overskydesømmen. Flatlock-syning øger tøjets styrke til intens træning eller rekreative aktiviteter. Seks panelkonstruktion og forskelligt materiale til separate kropsdele, der er syet sammen i paneler, giver brugeren øget mobilitet våd eller tør kontra den konventionelle fire-panel tee-shirt konstruktion. Kombinationen af ​​produkter, der bruges til at konstruere en rashguard, afviger lidt afhængigt af designeren. Brug af nylon og spandex skaber noget  tøj, der er let, hurtigtørrende, fleksibelt, holdbart, naturligt antibakterielt og vandudviklet.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare