30 DAGES RETURRET
DANSK WEBSHOP | 100% EUROPÆISKE PRODUKTER
KØB NU, BETAL SENERE MED - ANYDAY
Fri fragt ved køb over 500 DKK
Tilbage til webshop

Årets første hilsen

Årets første hilsen

Da Præsident Kennedy i begyndelsen af 1960érne lovede at USA ville bringe et menneske til Månen og sikkert hjem igen, fik han hele verden til at måbe. Her var en vision, som gav os en fælles tro på, hvad mennesker også formår: At gøre noget, der er umuligt. Det understregede Kennedy senere ved at sige,

at vi tager til månen, ikke fordi det er nemt, men fordi det er svært.

Da Neil Armstrong satte sine fødder på månen, var det ikke månen, vi opdagende – Det var jorden. Det billede, der for alvor imponerede os, var ikke billedet af støvet, gold og livløs måne, det var billedet af jorden på vej mod det uendelige. Det smukkeste planet, den eneste kendte oase i rummet, magisk var den, evigt rejsende med natur, liv, kultur og tænkende mennesker.

Vi opdagede Jorden, for sådan havde ingen set den før. Vi opdagede, hvor sart og følsom den er. Vi opdagede, at alle Jordens organismer, også mennesker, indgår i naturens kredsløb. Landingen på Månen er sandheden om, at vi mennesker åbenbart skal rejse langt væk for at opdage, hvor vi kommer fra.

Det er sådan jeg ser lidt på min virksomhed, jeg vælger ikke at starte Stony Sportswear fordi det er nemt, men fordi det er svært og en kæmpe udfordring og super spændende projekt.

 

Stony Sportswear er en ny webshop med sportstøj, med særlig vægt på kvalitetstøj til fitness og crossfit. Idéen bag webshoppen og Stony Sportswear. Er at vi vil være en godt alternativ til de mere kende mærker og brands, på det danske marked. Jeg tilbyder flotte designer tights/leggings  til en pris hvor alle kan være med, for som jeg siger, hvorfor skal sportstøj nødvendigvis koste kassen.

 

 Webshoppen med flotte designer Tights/leggings

Stony Sportswear har ikke så mange produkter på webshoppen endnu, men jo mere folk handler, og kommer hos mig, jo mere tøj har jeg også råd til at købe kom hjem på lager. Der vil komme meget spændende tøj i et design som vi ikke tidligere har set i Danmark. Det er fordi jeg netop har gjort meget ud af at finde produkter som er anderledes og derfor har jeg fuld fokus på flotte designer leggings/Tights
Visionen bag denne webshop

Vi har brugt meget tid inden vi gik i gang til at undersøge markedet, for netop at finde den/de rigtige leverandører, i forhold til pris og kvalitet. Men bestemt også forsøgt at finde noget, som ville være elegant og moderne. Det synes vi netop vi har med det tøj som vi har fundet hos Deadlift Company. Dette er en virksomhed fra Polen, hvor ejeren af Stony Sportswear, har rejst meget i mange år og derfor har et indgående kendskab til den polske markedet og den polsk mentalitet. Måske mere indsigt end de fleste, på grund af den simple grund at han være gift en polsk kvinde en del år. Derfor har jeg lært den polske kultur og mentalitet mere indgående. Derfor kan jeg som forhandler og som person stå 100% inde for kvaliteten af dette tøj. Flotte designer leggings være vores største produkt

 

Kvalitet på tøjet

De flotte designer leggings er blevet at teste meget indgående af kvinder i Danmark. Ved at de simpelthen har fået dem gratis udleveret og blevet bed om at træne i dem og vaske dem, igen og igen i deres vaskemaskiner. Derefter for så at melde tilbage mig om hvad de synes.  Jeg er 100% ærlig når jeg sige at de alle har fortalt mig at de sidder perfekt og er meget behagelig at have på under træningen. Samt at de ikke har tage skade af at være i vaskemaskinen, at de netop holder farven og faconen.


Sportstoppe og BH’er

En andet ting som jeg også kommer til at gøre meget i, er sports BH og sportstoppe. For her kan jeg se en stort hul, hvis man kan sige det på den måde. Mange af de toppe og BH’er som findes på det danske marked, er særlig kønne og ikke særlig behagelig at have på. Hvis jeg skal tro på de mange piger og kvinder som jeg har snakket med. Jeg fandt nogle ved en konkurrent og undskyld mig, de ligner noget som min mormor gik med. Her tænkte jeg, er der virkelig ikke sket mere indenfor dette område i mange år. Derfor kan jeg med stolthed præsenter vores bud på en elegant og moderne Sports BHér 


Fremstillet af høj kvalitet og i et fleksibelt materiale og i en teknologi som hedder Archroma® Bodice foret med et dobbelt lag stof, hvor det ene lag en aftagelig indsats. Det er første gang den slags design ses i Danmark, som gør denne sports bh til et unikt produkt.

Besøg os

Så kære læser, Jeg er helt tryg ved at anbefale dette tøj til mine kunder og står selvfølgelig til rådighed. Hvis nogle skulle have spørgsmål og ros eller ris til min webshop.

Så vil du se nogle af disse flotte designer tights, så besøg os på

WEB: www.stony-sportwear.dk

Skrevet af: 

Steen Christiansen

Indenhaver af Stony Sportswear