30 DAGES RETURRET
DANSK WEBSHOP | 100% EUROPÆISKE PRODUKTER
KØB NU, BETAL SENERE MED - ANYDAY
LEVERE TIL NORGE, SVERIGE, DANMARK & TYSKLAND
Tilbage til webshop

HVEM ER VI

Stony Sportswear er en 100% dansk virksomhed, som er beliggende i Gdansk i Polen. Vi blev grundlagt i sommeren 2018. Vi holder af fitness og fitness miljøet, derfor er det helt naturligt at vi har valgt at have fuld fokus på netop fitness fashion. I det daglige er det en dansk ledelse som driver Stony Sportswear, sammen med en håndfuld hjælper og verdens bedste ambassadør team. 

VORES MISSION/VISION

Da vi hos Stony Sportswear bevidst har valgt at kun at have fokus leverandør fra Polen, samt på kvalitet. Har vi nøje udvalgt de brands vi samarbejder med. Hos Stony Sportswear er kunden kongen og det betyder at vi først er tilfreds, når vi har en glad og tilfreds kunde. vi er også meget bevist om vores ansvar og de alle udfordringerne der kan være ved at handle online, derfor skal det være nemt og enkelt for vores kunder, at handel hos os. Online handel er et spørgsmål om tidlig, derfor gør vi meget ud af vores kundeservice som vil svare på alle beskeder indenfor 6 timer i alle hverdage, og kan kontaktes både via vores chat, mail og telefonen. 

VORES UDVALG

Vi hos Stony Sportswear ser os som et godt alternativ, til både kvinder og mænd, som bevæger sig indenfor fitness miljøet og elsker fitness fashion, samt værdsætter kvalitet og et ekstraordinært look og vigtigst af alt, ønsker maksimal komfort under træning. Vi ønsker helt klart også at være et prismæssigt alternativ til de alt for opskruet  høje priser, på sportstøj og gym wear i Danmark. Derfor vil du som kunde, opleve hos os  at man sagtens kan få kvalitet, uden at skulle betale overpriser. Vi har størrelser fra XS til L - Vi har valgt i samråd med vores leverandør, lægge størrelse skema ved de fleste af vores produkter, netop for at gøre det nemmere for dig som kunde at finde den helt rigtig størrelse. 


VORES BRANDS

Vi samarbejde lige p.t kun med Deadlift Company fra Krakow i Polen, men vi er snart på banen med endnu en måske to leverandør mere og et "MUSH KRAV" er at det er en leverandør fra Europa og helst indenfor EU. Et af de helt store krav vi har til vores leverandør, udover kvalitet og leveringssikkerhed. Er det at alt produktion foregår i Europa ved hjælp af materialer, netop fra kun fra Europa. Vi tror på bæredygtighed og derfor kan vi ikke forsvare at vores produkter, skal transporteres halvvejs rundt om jorden, for at de kan sælges i Danmark. Hvis du nu skulle have spørgsmål til noget af dette, så kontakt os gerne via vores mail eller telefonen.  

Stony Sportswear - The better Choice - Fra folk med øje for kvalitet, til folk med højt krav om kvalitet!

Deadlift Company

Deadlift Company, er et polsk firma, der blev grundlagt i 2014 af en gruppe unge drømmere, der hørte fra alle, at "Det vil ikke fungere i Polen". Og alligevel eksistere de alligevel i dag!

DEADlift blev ikke oprettet kun for fortjeneste. Ud over at sælge tøj, ønsker vi at opbygge et samfund af mennesker, der er interesseret i sport, der værdsætter ekstraordinært udseende og maksimal komfort under træning!

Al produktion foregår i Polen ved kun at bruge naturlige materialer.

Vores mål er at skabe et bredt anerkendt tøjmærke forbundet med høj kvalitet og motiverende budskab. I vores design kombinerer vi elementer fra streetwear og fitnessverdenen.

Deadlift - fra mennesker med lidenskab for mennesker med lidenskab!