30 DAGES RETURRET
DANSK WEBSHOP | 100% EUROPÆISKE PRODUKTER
KØB NU, BETAL SENERE MED - ANYDAY
Fri fragt ved køb over 500 DKK
Tilbage til webshop

Stony Sportswear´s blog

Stony Sportswear

Stony Sportswear er startet af flere grunden, en af dem er min store passion for træning og den sunde livsstil. En passion som jeg deler med mange mennesker i Danmark, hvilket gør at der sælges utroligt meget sportstøj og gym wear i vores lille land. Men jeg synes "som sikkert mange andre" at priserne på kvalitets sportstøj er alt for høj i Danmark, og når så kvalitet og pris, tit heller ikke hænger sammen, så er det sgu svært at finde noget ordenligt tøj. 

Kendskab til Polen

En anden grund, er at jeg har været polsk gift, derfor har jeg naturligvis rejst en del i Polen og har opnået et stort kendskab til Polen. Også i den forbindelse har jeg stifte kendskab til flere polske producenter af sportstøj og jeg må indrømme at jeg er blevet meget overrasket over den utrolig gode kvalitet, som deres tøj bliver fremstillet i. Prisniveauet i Polen er generelt 40-50% lavere end i Danmark, derfor så jeg strakt en mulighed for at lave en god forretning ud af at handle med Polen. 

Min leverandør

Min leverandør som hedder Deadlift, fremstiler simpelthen noget tøj, som er ganske enestående. Kvaliteten har vist sig at være så meget bedre end jeg selv havde oplevet, ved eget brug af tøjet, og havde turde håber på. Jeg har til dato kun fået en reklamation og den var af sådanne karakter at det næppe skyldes fremstillingen af produktet. Derfor er jeg ikke i tvivl om at jeg har startet noget, som ender med at blive en stor succes.    

Hvem er ejeren

Jeg hedder Steen Christiansen og har en lang fortid som salgskonsulent i byggebranchen. Jeg bor privat i en lille by, lige nord for Aalborg, hvor jeg har et lille skønt hus med en dejlig lille have. Jeg var desværre så uheldig at gå ned med stress og fik efterfølgende en depression, for 3 år siden. Hvilken jeg endelig er ved at ligge bag mig. Men i den tid hvor jeg fik og var syg, kom ideen med at starte Stony Sportswear og da jeg havde rigeligt med tid, så har jeg haft god tid til at lave en grundig researching. Så nu føler jeg mig 100% klar til at gøre Stony Sportswear til en kæmpe succes som tøjet og Stony Sportswear fortjener. 

Byder jer indenfor

Jeg glæder mig til at byde jer indenfor, på denne nye webshop og jeg står altid klar til at yde råd og vejledning, hvis I skulle have brug for det. Så jeg vil hermed gerne byde jer alle sammen, hjerteligt velkommen til Stony Sportswear :-D 

 

Jeg kan næsten altid træffes på vores indbygget chat, eller dette mobil nummer og evt. e-mail.

27844492

kontakt@stony-sportswear.dk