30 DAGES RETURRET
DANSK WEBSHOP | 100% EUROPÆISKE PRODUKTER
KØB NU, BETAL SENERE MED - ANYDAY
Fri fragt ved køb over 500 DKK
Tilbage til webshop

Husk at drikke vand

70 % af menneskekroppen består af vand og derfor er så det er ikke overraskende, at vand spiller en vigtig rolle i den rette drift af kroppen, og er i stand til at have en positiv effekt på hele kroppen

Din krop mister vand i løbet natten, det er faktum som mange glemmer, men selv en lille dehydrering af kroppen fører til sløvhed og træthed, Så hvis du drikker vand og fylder det i kroppen og starter du automatisk arbejdet med alle organer.

Hvilke fordele får du ud af at drikke vand og hvad giver vores krop os tilbage?

En renere hud, en velkendt fordel ved drikke vand, fordi den fjerner giftstoffer fra blodet, som følge heraf får du en blød og ren hud.

Hastigheden af restitution af kroppen vokser. Kroppens celler, herunder blandt andet blod og muskelceller bliver med vand lettere og hurtigere udskiftet og opdateres.

Lymfesystemet er vandbaseret, derfor er der brug for vand i et velfungerende lymfesystem for at det skal kunne udføre sine beskyttelsesfunktion mod infektioner. Så ved at fylde din krop med vand styrker du faktisk dit immunitets systemet.

Et glas vand kan hurtigt hjælpe dig til at holde din sultfornemmelse nede indtil næste måltid. Faktisk kan rigeligt med isvand hver dag medvirke til, at du på længere sigt taber dig. En ny videnskabelig undersøgelse viser nemlig, at 4 liter isvand om dagen kan give vægttab på ca. 1/2 kg om måneden

Kom af med din forstoppelse, Vandrens egenskaberne hjælper på en naturlig måde med at holde kroppens metabolismen oppe, som igen hjælper med at holde gang i den kemiske processer i kroppen, der omsætter vand, mad og andre materialer til brugbar stoffer og byggesten til kroppen. Sidst men ikke mindst, så hjælper vand også med smerter og sygdoms behandlet i din krop.


Så derfor er det livsvigtig at drikke vand


Skrevet af: 

Steen Stony Christiansen

Indehaver og Direktør for

Stony Sportswear

Tlf. 27844402

kontakt@stony-sportswear.dk

https://stony-sportswear.dk/

https://www.instagram.com/stonysportswear/