30 DAGES RETURRET
DANSK WEBSHOP | 100% EUROPÆISKE PRODUKTER
KØB NU, BETAL SENERE MED - ANYDAY
Fri fragt ved køb over 500 DKK
Tilbage til webshop

Forårskollektion

Foråret banker på døren for alvor nu og naturen er ved at Explorer og blive grøn 🌱 Med foråret kommer

også nye spændende muligheder og selvfølge COVID 19 🥺 MEEEN Vi viser sammenhold lige nu det gør ihvertfald mig stolt af at være dansker 🇩🇰

Med foråret kommer der også nyt fra vores leverandør og det er med stor glæde at vi nu kan fortælle jer at vores nye Forårskollektion er klar og online på vores webshop ❤️

Dog er der lidt malurt i bære, for det er desværre ikke hele den planlagte kollektion og det skyldes i store dele, Corona virussen, da Deadlift´s systue har måtte lukke meget af deres produktion ned. Det er vi selvfølgelig lidt kede af, men vi har valgt hos Stony Sportswear, at tage "ja-hatten" på og i stedet for, glæder os over hvad vi faktisk kan tilbyde dig kære kunde.

Deadlift T-shirts zielony Grøn

Forårskollektion fra Deadlift Company

Vores nye spændende kollektion er som sagt, online på webshoppen og der er flere fede nye T-shirts og tank toppe til herre. I nye friske og smarte farver. Hvilket er en typisk Deadlift ting at de bruger en masse farver. Det er jo en af grundene til at vi elsker deres tøj så meget ❤️ Så er der kommet endnu et nyt træningssæt til mænd, som vi er glade for at kunne tilføje vores sortiment. Selvfølgelig er nogle lækre nyheder til jer piger og her kan jeg bestemt nævne de to nye farver i vores sømløse tights serie absolut spændende og cool farver fuchsia & Azurblå 🔥 Som altid, så har vores fitness tights selvfølgelig altid et stort fokus hos Deadlift Company og Stony Sportswear, fordi det er vores bedst sælgende kategori.  



Deadlift Tights Sømløse Fuchsia

Så er vores populær Crop top kategori, blevet udvidet med 3 nye toppe, som bestemt er et kig værd. alt sammen i vores sædvanlige kvalitets materiale, som vores kunder efterhånden er blevet ret glad for.



Deadlift Crop Top Mesh Sort


Endelig så kan vi nu også tilbyde at du kan købe et gavekort af os, til kæresten, hustruen, et familiemedlem eller en god ven/inde 💵

 

Så er vores størrelsesskema også blevet opdateret og gjort mere læsevenlige, så tjek dem endelig inden du bestemmer dig for en størrelse, så du er 100% sikker på at få den rigtige størrelse.


Vi skal også lige gøre opmærksom på en lidt længere leveringstid lige nu på grund af Corona virussen og det ting som følger med. Men vi er klar på telefonen, shop chatten og mails, hvis du har spørgsmål til os.

 

Ses vi snart på webshoppen igen?

Det håber jeg vi gør 😉

www.stony-sportswear.dk