30 DAGES RETURRET
DANSK WEBSHOP | 100% EUROPÆISKE PRODUKTER
KØB NU, BETAL SENERE MED - ANYDAY
Fri fragt ved køb over 500 DKK
Tilbage til webshop

BASIC Træningsbukser sort

409,00 DKK
Varenummer: SSW64

​​​​​Træningsbukser i Sort

1
+
Tilføj til kurv
25%
Beskrivelse
Egenskaber
Måleskema
Gym bukser i en høj kvalitets polyester. I disse bukser vil du ikke vil føle dig begrænse under din træning eller anden aktivitet. Et rigtig fornuftig køb


De mange forskellige stilarter, der findes på markedet, betyder, at enhver kvinde finder bukser, der passer til hendes type figur. I modsætning til herrebukser, skal kvinders sweatpants ikke blot være komfortabel men gerne af åndbart materiale, der sikrer maksimal komfort under træning. Samt gerne unikt design! Alle ovennævnte betingelser er opfyldt af DEADlift! Du vil blive glad for vores bukser primært på grund af deres funktionalitet. De er fremragende ikke kun daglig brug eller styrketræning, men også inden for andre discipliner. Til produktion af disse sweatpants er der brugt polyester med et elastisk materiale. Takket være netop dette, bliver de ikke deform ude på knæene, men holder formen uændret trods ivrigt brug.

Vores sortiment inkluderer: sweatpants med manchetter og sweatpants den meget trendy stribe. I denne kollektion Deadlift fokuserede på dæmpede farver, såsom grå eller sort, som kan bruges i enhver stil på grund af dens universelle natur. Vi arbejder stadig med nye modeller af sweatpants for at holde trit med dine voksende forventninger. Ved at købe fra os har du en garanti for, at du køber produkt af højeste kvalitet, fordi vi brugte de bedste naturlige materialer til at forberede det, og al produktion foregår i Polen. Vi mener, at vores sweatpants permanent bør være en del af din garderobe!

Specifikation:

  • Produktet fremstillet i EU.
  • Farve: Grå
  • Model højde: 1,67 cm Høj
  • Tøjstørrelse: s

Materialer

  • 100% polyester

Husk altid gratis levering

Vaske Info: Vaskes ved 40°. Kan ikke anbefale tørretumbleren


StørrelseXSSML
Talje brede30323437
Brede ved hoften50525456
Indre side benlængde70727476
Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare