30 DAGES RETURRET
DANSK WEBSHOP | 100% EUROPÆISKE PRODUKTER
KØB NU, BETAL SENERE MED - ANYDAY
Fri fragt ved køb over 500 DKK
Tilbage til webshop

Elite Herre Boxer Shirt Sort

269,00 DKK

Boxer Shirt Elite

1
+
Tilføj til kurv
25%
Beskrivelse
Egenskaber
Måleskema
Mere Info

En helt ny Boxer shirt fra Deadlift i ny og forbedre udgave og tilmed i nye større størrelser

ELITE herre boxershorts i sort. Fremstillet af viskose af højeste kvalitet med en blanding af elastik, takket være hvilken den passer perfekt til figuren, hvilket forbedrer dens kvaliteter. Et enkelt, grundlæggende snit er perfekt til træning. Fleksible sømme og armhuleudskæringer sikrer bevægelsesfrihed og maksimal komfort, så du kan fokusere fuldt ud på din aktivitet.

 ELITE herre boxershorts i sort. Fremstillet af viskose af højeste kvalitet med en blanding af elastik, takket være hvilken den passer perfekt til figuren, hvilket forbedrer dens kvaliteter. Et enkelt, grundlæggende snit er perfekt til træning. Fleksible sømme og armhuleudskæringer sikrer bevægelsesfrihed og maksimal komfort, så du kan fokusere fuldt ud på din aktivitet.

- kommer fra polsk produktion

- skræl ikke (Fnugfri)

- deformeres ikke (strækker eller krymper ikke)

- Du udsættes ikke for ubehagelige lugte, der genereres under træning.

- Printene blev lavet ved hjælp af serigrafiteknikken.

 

 

Specifikation

  • Produktet er fremstillet i EU.
  • Højde på modellen: 186 cm
  • Tøjstørrelse: L

Materialer

  • 95% Viskose
  • 5%   Elastik 

Vaske Info: Vaskes ved 40°. Kan ikke anbefale tørretumbleren

StørrelseSMLXLXXL
Brystbrede5254565860
Total længde7072747679

Generalt om Tank Toppe

En ærmeløs skjorte er en shirt fremstillet uden ærmer, eller hvis ærmer er afskåret. Ærmeløse skjorter bæres af folk af begge køn, afhængigt af stilen. De bruges som undertrøjer eller bæres af atleter i sportsgrene som friidræt og triathlon.

I USA og Canada er det almindeligt kendt som en tank top og også wifebeater, guinea tee eller dago tee ("guinea" og "dago" er amerikanske etniske slurre for folk med italiensk etnicitet). I England, især når det bruges som undertrøje, er det kendt som en vest (sammenlign den amerikanske brug af "vest"). [1] Et andet udtryk er singlet, der bruges i England, Skotland, Irland, Australien, Ghana, Nigeria, Hong Kong, Singapore, New Zealand, Indonesien og dele af Hawaii. Når det bruges som undertrøje på Filippinerne kaldes det en sando. I Bangladesh og staten Vest-Bengal i Indien kaldes det en sando-genji; i andre østlige stater i Indien kaldes det sando-ganji. I Indien er det kendt som en banian og bruges i vid udstrækning som en undertrøje til at absorbere sved og forhindre, at det trænger ind i ydre lag af tøj. I Frankrig kaldes det almindeligvis en marcel efter Marcel Eisenberg, der først startede storstilet produktion af skjorterne til parisiske portører i midten af ​​det 19. århundrede, eller mere formelt en débardeur, der betyder "docker", "porter" eller "stevedore ". Men på fransktalende Belgien kaldes det kun en singlet.

Ud over atletisk brug er tank toppe traditionelt blevet brugt som undertrøjer, især med dragter og kjole skjorter. De bæres undertiden alene uden en kjole-shirt eller top-shirt i meget varmt og / eller fugtigt vejr, hovedsageligt i Nordamerika, hvor klimaet er varmere og mere fugtigt om sommeren. r enkel: halsen og armhullerne er ofte forstærket for holdbarhed. Man har normalt store armhuller og nakkehuller og en halsudskæring, der kan nå ned til bunden af ​​brystet. (Kvinders tank toppe har mindre huller til at skjule deres bryster). De er også undertiden længe for at gøre det lettere at gemme sig i et par jeans / shorts. I næsten alle tilfælde er de knapfri, kravefri og lommefri. En tanktop, der bæres som undertrøje, er designet til en tæt pasform og er ofte lavet af ribbed bomuld.

En tank top består af en ærmeløs skjorte med lav hals og forskellige skulderstropper i bredden. Det er opkaldt efter tankdragter, badedragter i ét stykke fra 1920'erne båret i tanke eller svømmebassiner. [2] Det øverste tøj bæres ofte af både mænd og kvinder.

I England er en tank top det lokale navn for en ærmeløs trøje.

Muskeltrøje

En ærmeløs T-shirt, også kaldet en muskeltrøje, er det samme design som en T-shirt, men uden ærmer. Nogle ærmeløse T-shirts, som har mindre, smalere armhuller, kan bæres af både kvinder og mænd, men dem med større, bredere armhuller bæres primært af mænd, da de større armhuller ville udsætte kvindebrystet under visse omstændigheder . De bæres ofte under atletiske aktiviteter eller som fritidstøj i varmere vejr. De er i almindelighed kendt som shooter shirts i det sydlige USA. De var ret populære i 1980'erne og var stereotype forbundet med surfere og bodybuildere (deraf navnet "muskel" -trøje) og bar ofte fitnesscentre. [Citat nødvendigt] Sådanne skjorter uden logoer er nu mere almindeligt udført som casual tøj.


Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare