30 DAGES RETURRET
DANSK WEBSHOP | 100% EUROPÆISKE PRODUKTER
KØB NU, BETAL SENERE MED - ANYDAY
Fri fragt ved køb over 500 DKK
Tilbage til webshop

Ribbet Seamless BH Grøn

295,00 DKK

Seamless BH Grøn


1
+
Tilføj til kurv
25%
Beskrivelse
Egenskaber
Måleskema
Mere Info

Dybt Blå sømløs ribbet bh i årets farve! Delikat, meget feminint snit. Tynde skulderstropper giver dig mulighed for at blotte din ryg, samtidig med at du giver tilstrækkelig støtte under træningen. BH'en har aftagelige indlæg, der yderligere hæver barmen. Stærkt dobbelt materiale forhindrer det i at trænge igennem. BH'en ser godt ud med enhver bryststørrelse

SPORTS-BH SØMLØS RIBBET GRØN

Vil du se unik ud selv under træning? Det er muligt med den RIBBED sports-bh! Delikate stropper, der smukt afslører ryggen, aftagelige indlæg til at løfte barmen, sæsonens mest fashionable ribstof i årets farve VERI PERI - alt dette finder du i vores sports-bh. Fuldend det med RIBBED leggings og nyd et attraktivt, ekstraordinært look!

 

Begrænset antal sømme

Den SEAMLESS sports-bh er kendetegnet ved en speciel produktionsmetode, der gør det muligt at holde antallet af sømme på et minimum. Takket være dette behøver du ikke bekymre dig om gnav eller æltning, selv under de hårdeste træningspas.

Udtagelige indlægssåler

BH'en har aftagelige indlæg, der vil øge din komfort og vil give ekstra støtte til barmen. Hvis du foretrækker at træne uden dem, kan du sagtens tage dem ud.

Stærkt, ikke-gennemsigtigt materiale

Det strikkede stof, som bh'en er syet af, har en tæt vævning, som helt eliminerer problemet med at se igennem.

Cool Breeze garn

BH'en er lavet af kølende Breeze garn af højeste kvalitet. Det garanterer luftgennemtrængelighed, termoregulering og en delikat køleeffekt. På trods af at materialet er stærkt og kødfuldt, bliver det ikke for varmt for dig! Breeze-garnet er ekstremt behageligt at røre ved, og farverne det er farvet med er meget mættede, hvilket får dem til at se fantastiske ud.

Moderigtigt, feminint snit

Fine, tynde stropper giver dig mulighed for at blotte din ryg udviklet under træning. Aftagelige indsatser løfter barmen, så du kan føle dig feminin selv i fitnesscentret. BH'en har den mest moderigtige stribede tekstur denne sæson.

Dry Speed ​​​​og SilverPro SkinProtect

Det intelligente Dry Speed ​​​​fugtighedsstyringssystem og det højeste niveau af åndbarhed giver dig mulighed for at opretholde optimal kropstemperatur under aktivitet. Sølvionerne SilverPro Skin Protect indeholdt i materialet garanterer det højeste niveau af antibakteriel beskyttelse, der i øjeblikket er tilgængeligt i sportstøjsindustrien.


Ribbet beige SEAMLESS BH

Et specielt skræddersyet snit sikrer komfort og sikkerhed. Det dobbelte materiale gav mulighed for at skabe lommer til kopperne, som du kan sætte i eller tage ud af bh'en. Du modtager kopperne sammen med bh'en. Sarte stropper på bagsiden af ​​en sports -bh giver dig mulighed for at afsløre din ryg, som du har trænet i sved i din pande under træning.

BH'en ser godt ud med enhver bryststørrelse.

StørrelseXS/SS/MM/L
Bryst omkreds86-100 cm95-108 cm106-115 cm
Omkreds under bryst63-78 cm78-90 cm86-105 cm
Kroppens StørrelseA-BB-CD-E

Det skal din sports-bh kunne Den bedste sports-bh er faktisk den, du slet ikke mærker, du har på: Den skal støtte brysterne uden at stramme - selv under de højeste knæløft og hurtigste intervaller. 4 krav til din sports-bh Brede, polstrede stropper. Smalle stropper har tendens til at gnave i skulderen under længerevarende træning. Justeringsmuligheder. Bh´en skal optimalt kunne justeres i både skulderstropper og omkreds. Adskilte skåle. Det er en fordel med adskilte skåle, så dine bryster ikke rører hinanden under træningen. Det giver en bedre støtte, og du undgår sved i kavalergangen. Åndbart materiale. Stoffet skal give huden lov til at ånde og skal transportere sveden væk fra huden. Har du en stor barm: For dig er det ekstra vigtigt, at bh’en kan åbnes helt og ikke er en af de modeller, der skal trækkes ned over hovedet. Det er ikke særlig fedt at stå i et omklædningsrum og bakse med at få mast en stram sports-bh ned over ens store bryster. Brede stropper er ligeledes ekstra vigtige for en stor barm for at undgå gnavemærker i skuldrene. Har du en lille barm: For dig kan det måske være rart med formstøbte skåle eller lidt ekstra fylde fremfor en sports-bh, der maser din lille barm ekstra flad. Ønsker du stor bevægelsesfrihed, kan du kigge efter en model med bryderryg, ligesom en bred elastik under barmen giver god støtte og føles behagelig for de fleste. Ligger du meget på ryggen under din træning, fx ved yoga eller pilates, så undgå en sports-bh med hægter bagpå, som kan genere, når du ligger ned.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare