30 DAGES RETURRET
DANSK WEBSHOP | 100% EUROPÆISKE PRODUKTER
KØB NU, BETAL SENERE MED - ANYDAY
Fri fragt ved køb over 500 DKK
Tilbage til webshop

Sømløse Ribbet bikers Shorts Orange

315,00 DKK

Bikers Shorts Orange

Variant
1
+
Tilføj til kurv
25%
Beskrivelse
Egenskaber
Måleskema
Yderlige information

Dybt Blå sømløse RIBBED Biker shorts. Fremstillet af kødfuldt, fleksibelt materiale af højeste kvalitet. Klæber perfekt til kroppen og skaber en "anden hud"-effekt. Speciel syning i ​​balderne, der løfter dem og skaber en PUSH UP- effekt . Den høje linning er desuden blevet forstærket med en silikoneindsats, som forhindrer shortsene i at glide. Tæt, forstærket vævning i højden af ​​numsen forhindrer gennemsyn. 

- Det begrænsede antal sømme forhindrer gnidninger

- Særlige syninger under balderne skaber en Push Up-effekt

- Høj talje og silikonestrop forhindrer glidning

- Breeze kølegarn

- Ses ikke igennem, 100% Squat Proof

- Ribbet tekstur af materialet

- SilverPro SkinProtect antibakteriel beskyttelse

- De indeholder et tilsætningsstof af Aloe og Jojoba

- Er et 100% EU Produktet 

StørrelseXS/SS/MM/L
Din Højde cm.150-174
153-178
160-182 
Talje
54-65 
63-74
66-81
Hofter
82-94
91-100
97-112
Lår
43-53
51-57
56-64 

SØMLØS RIBBEDE DYBT BLÅ BIBER SHORTS

Ribbede sømløse shorts i blå! Ekstremt behagelige, de vil få dig til ikke kun at se godt ud, men også føle dig godt i dem. Bikers er et must-have i din garderobe! Du kan skabe både sporty og elegante stiliseringer med dem. Perfekt til et sæt med en oversized t-shirt, som du finder i vores tilbud. I kombination med den RIBBED BH vil de være det perfekte outfit til træning!

 

Begrænset antal sømme

SØMLØS cyklister er kendetegnet ved en særlig produktionsmetode, der gør det muligt at holde antallet af sømme på et minimum. Takket være dette behøver du ikke bekymre dig om gnav eller æltning, selv under de hårdeste træningspas.

Profileringsindlæg

Der er specielle indlæg under numsen, der løfter numsen, hvilket giver dem en Push Up-effekt. Der er en welt mellem balderne, som yderligere understreger denne del af kroppen.

Høj talje med silikonestrop

Shortsene har høj talje, som smukt former taljen og optisk forlænger benene. På indersiden af ​​taljen er der en silikone indsats for at forhindre leggings i at glide. Disse funktioner betyder, at motorcyklerne bliver på plads og ikke glider selv under de dybeste squats.

Cool Breeze garn

Bikers er lavet af kølende Breeze-garn af højeste kvalitet. Det garanterer luftgennemtrængelighed, termoregulering og en delikat køleeffekt. På trods af at materialet er stærkt og kødfuldt, bliver det ikke for varmt for dig! Breeze-garnet er ekstremt behageligt at røre ved, og farverne det er farvet med er meget mættede, hvilket får dem til at se fantastiske ud.

Tæt klæbende

De passer perfekt til kroppen og fungerer som en anden hud. Samtidig er de ekstremt fleksible og giver fuld bevægelsesfrihed. Det er lige meget om du træner, går en tur eller slapper af derhjemme, i RIBBED shorts vil du føle dig godt tilpas i enhver situation.

Squat bevis

Takket være den tætte, forstærkede vævning i højden af ​​numsen kan du være sikker på fuld dækning.

Dry Speed ​​​​og SilverPro SkinProtect

Det intelligente Dry Speed ​​​​fugtighedsstyringssystem og det højeste niveau af åndbarhed giver dig mulighed for at opretholde optimal kropstemperatur under aktivitet. Sølvionerne SilverPro Skin Protect indeholdt i materialet garanterer det højeste niveau af antibakteriel beskyttelse, der i øjeblikket er tilgængeligt i sportstøjsindustrien.


Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare