30 DAGES RETURRET
DANSK WEBSHOP | 100% EUROPÆISKE PRODUKTER
KØB NU, BETAL SENERE MED - ANYDAY
Fri fragt ved køb over 500 DKK
Tilbage til webshop
T-shirts Rashguard sømløs BLÅ 1
T-shirts Rashguard sømløs BLÅ 1
T-shirts Rashguard sømløs BLÅ 2
T-shirts Rashguard sømløs BLÅ 3
T-shirts Rashguard sømløs BLÅ Bryst
T-shirts Rashguard sømløs BLÅ  Ryg
T-shirts Rashguard sømløs BLÅ  Couple

T-shirts Rashguard sømløs BLÅ

329,00 DKK

T-shirts i Sømløse 


1
+
Tilføj til kurv
25%
Beskrivelse

Termoaktiv sømløs herre-t-shirt i blå. Designet til at understrege værdierne af den mandlige figur og maksimere komfort under træning. Hele overfladen af ​​trøjen har Microclima-huller med forskellige grader af ventilation, hvilket sikrer en optimal åndbarhed. Fremstillet af mikrofibre med sølvioner, der giver effektiv antibakteriel beskyttelse. Den innovative og teknologisk avancerede rashguard er det perfekte produkt til elskere af alle sportsgrene

Ideel til en meget svedende træning, så som spinning eller løb

Specifikation

  • Produktet er fremstillet i EU.
  • Højde på modellen: 176 cm
  • Tøjstørrelse: Tøjstørrelse: M / L

Materialer

  • 82% polyester 
  • 18% elastan 


Rashguard

Rash Guard betyder direkte oversat "udslætbeskyttelse, også kendt som udslætvest eller rashie, er en atletisk t-shirt lavet af spandex og nylon eller polyester. Navnet udslæt beskytter afspejler det faktum, at t-shirten beskytter bæreren mod udslæt forårsaget af slid eller ved solskoldning mod udvidet eksponering for solen. Disse t-shirts kan bæres af alene eller under en våddragt. En rash beskyttelse i sig selv bruges til let dækning i varme til ekstreme sommertemperaturer til flere vandsport, herunder surfing, kano-polo, vandoverlevelsestræning, dykning, snorkling, freediving, wakeboarding, bodysurfing, bodyboarding, windsurfing, kitesurfing, kajak, stand up padle surfing eller svømning. Der er også udslet afskærmninger kroppen, der ligner kompressionsshorts, der skal bæres under surfernes boardshorts, men mere specialiserede for surfere.

Udslætskærme bæres ofte ved surfing, når vejret er for varmt til en våddragt, og for at forhindre, at voksbaseret gnidning glider til og fra surfbrættet, enten på overkroppen eller benene. Et surfbrættes voks holder sand fra stranden, der kunne gnide mod en surfers torso, mens den padler ud til pausen, eller benene, mens han sidder på toppen af ​​ens bord. Udslætskærme tilbyder også en vis beskyttelse mod solen (målt ved dens ultraviolette beskyttelsesfaktor) og let beskyttelse mod geléfisksting og undertiden bæres under våddragter for at forhindre gnidning. En udslætbeskyttelse hjælper også med at forhindre irritation forårsaget af hurtig påvirkning af overfladevand og bølger.

Rash guard menes at have sin oprindelse i Australien, hvor de ofte benævnes "rashies" eller "rashys." Variationer af rash guard har taget vej ind i andre sportsgrene, herunder baseball, amerikansk fodbold, vandpolo, grappling, brasiliansk jiu-jitsu og blandet kampsport. Andre vigtige komponenter i en udslætbeskyttelse inkluderer flatlock-syning og konstruktion med seks paneler. Flatlock-syning skaber en søm, hvor sømildelen ligger fladt til tøjet i stedet for at hænge løs fra det. Det er lavet ved at justere overlåsen eller tråd-overskydesømmen. Flatlock-syning øger tøjets styrke til intens træning eller rekreative aktiviteter. Seks panelkonstruktion og forskelligt materiale til separate kropsdele, der er syet sammen i paneler, giver brugeren øget mobilitet våd eller tør kontra den konventionelle fire-panel tee-shirt konstruktion. Kombinationen af ​​produkter, der bruges til at konstruere en rashguard, afviger lidt afhængigt af designeren. Brug af nylon og spandex skaber noget  tøj, der er let, hurtigtørrende, fleksibelt, holdbart, naturligt antibakterielt og vandudviklet.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare