30 DAGES RETURRET
DANSK WEBSHOP | 100% EUROPÆISKE PRODUKTER
KØB NU, BETAL SENERE MED - ANYDAY
Fri fragt ved køb over 500 DKK
Tilbage til webshop
Bordeaux joggingbukser Mænd 4
Bordeaux joggingbukser Mænd 4
Bordeaux joggingbukser Mænd 1
Bordeaux joggingbukser Mænd 2
Bordeaux joggingbukser Mænd 3
Bordeaux joggingbukser Mænd 5
Bordeaux joggingbukser Mænd 6

Bordeaux joggingbukser Mænd

S

429,00 DKK

Træningsbukser

1
+
Tilføj til kurv
25%
Beskrivelse
Egenskaber
Måleskema

Let, tynd, fleksibel - det er vores nyeste joggingbukser til mænd i en dyb bordeaux nuance. Ved at vælge dem vælger du en kombination af uovertruffen komfort, holdbarhed og elegant design. Perfekt tilpasset, vil de understrege din atletiske figur. Uanset om du planlægger en intens træning i fitnesscenteret, udendørs aktivitet eller blot er på udkig efter behageligt hverdagstøj, vil vores joggingbukser uden tvivl leve op til dine forventninger. 

Her er de vigtigste grunde til, at du bør have dem:


  • Enestående bærekomfort: lavet af højeste kvalitet, let og åndbart materiale, der vil give dig komfort hele dagen lang.
  • Fremragende elasticitet: Takket være brugen af ​​specialgarn giver vores bukser enestående elasticitet. Det betyder, at de passer perfekt til kroppen, understreger en atletisk figur, samtidig med at de giver fuld bevægelsesfrihed under alle typer aktiviteter.
  • Stilfuldt og universelt design: Den bordeauxfarve på vores joggingbukser er et elegant og ekstremt moderigtigt valg. Bukser kan styles på mange måder, både som et sporty og afslappet element, hvilket gør dem til en ekstremt alsidig tilføjelse til enhver kvindes garderobe.
  • Høj kvalitet og holdbarhed: Vores bukser er udelukkende designet og fremstillet i Polen, hvilket garanterer kontrol over alle produktionstrin og anvendelsen af ​​de højeste kvalitetsstandarder. Materialerne, som de er lavet af, er kendetegnet ved høj modstandsdygtighed over for slid og deformation, hvilket sikrer deres langvarige, attraktive udseende.
  • 100% polsk produktion: Ved at vælge vores tøj støtter du den lokale økonomi. Dette er valget af en bevidst forbruger, der værdsætter kvalitet og ønsker at have en reel indflydelse på udviklingen af ​​den lokale industri.

  Modellen er 180 cm høj og bærer størrelse M

  Vaske Info: Vaskes ved 40°. Kan ikke anbefale tørretumbleren


  STØRRELSESMLXLXXL
  TAJLEVIDDE 353739444
  LØRBREDDE 2830323436
  TOTAL LÆNGDE8799101103106

  *MÅL I CM 

  Kundeanmeldelser
  Bliv den første til at anmelde denne vare