30 DAGES RETURRET
DANSK WEBSHOP | 100% EUROPÆISKE PRODUKTER
KØB NU, BETAL SENERE MED - ANYDAY
Fri fragt ved køb over 500 DKK
Tilbage til webshop
Fury kvinde T-shirts i Khaki body pic 2
Fury kvinde T-shirts i Khaki body pic 2
Fury kvinde T-shirts i Khaki
Fury kvinde T-shirts i Khaki Body
Fury kvinde T-shirts i Khaki body pic

Fury kvinde T-shirts i Khaki

Str M

239,00 DKK

Fury Fitness T-shirts

Størrelse
Str M
1
+
Tilføj til kurv
25%
Beskrivelse
Egenskaber
Måleskema
Mere Info
Oversize Fury T-shirt til kvinder i noget Unikt og virkelig lækkert materialer og bestemt en meget behagelig T-shirt 

Fury herre-T-shirt fra Elite Force kollektionen. Fremstillet af polsk bomuld af højeste kvalitet. Til produktionen brugte vi kun PREMIUM materiale, hvilket øger brugervenligheden mærkbart. 

Takket være en lille blanding af elastik tilpasser T-shirten sig bedre til kroppen, er mere fleksibel, behageligere at røre ved og føles ikke som ren bomuld. Det understreger perfekt e måde en atletiske figur og maskerer mulige ufuldkommenheder. T-shirtens specielle snit gør det mere tæt på brystet og armene, mens det er løsere omkring maven. Ærmerne har dobbeltfoldning, i bunden af ​​T-shirten er der udskæringer i siderne.

 

Printene blev lavet ved hjælp af fleksibel FLEX-folie. På ærmet, militære epauletter, der henviser til samlingens militære karakter. DEADLIFT-inskriptionen i en hvid kasse på forsiden.

Takket være den afskårne og minimalistiske version af login kan t-shirten med succes bruges til andre ting, såsom til din hverdagsbrug og ikke kun til træning 

Produktet er 100% fremstillet i EU.

 

Specifikation: 

Produktet fremstillet i EU

Farve: Khaki

Model højde: 1,69 cm Høj

Tøjstørrelse: S

Materialer: 

95% Bomuld

5% Elastik

Vaske Info: Vaskes ved 40°. Kan ikke anbefale tørretumbleren


Størrelse XSSM
Brystbrede525456
Ærmelængde222426
Total Længde687072Historie om T-shirts


En T-shirt er en stil af stoftrøje opkaldt efter T-formen på dens krop og ærmer. Traditionelt har den korte ærmer og en rund udskæring, kendt som en besætningshals, der mangler en krave. T-shirts er generelt lavet af et elastisk, let og billigt stof og er let at rengøre. Typisk fremstillet i bomulds tekstil i en strømpe- eller jerseystrik og har en markant bøjelig struktur sammenlignet med skjorter lavet af vævet stof. Nogle moderne versioner har en krop lavet af et kontinuerligt strikket rør, produceret på en cirkulær strikemaskine, således at overkroppen ikke har sidesømme. Fremstillingen af ​​T-shirts er blevet meget automatiseret og kan omfatte skæring af stof med en laser eller en vandstråle

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare