30 DAGES RETURRET
DANSK WEBSHOP | 100% EUROPÆISKE PRODUKTER
KØB NU, BETAL SENERE MED - ANYDAY
Fri fragt ved køb over 500 DKK
Tilbage til webshop

METALLIC Sweatshirts Herre Sort

Str M

449,00 DKK

 Herre Sweatshirts


1
+
Tilføj til kurv
25%
Beskrivelse
Egenskaber
Måleskema

Sort sportstrøje til mænd med krave og lynlås. Strik af højeste kvalitet og raffinerede detaljer er kendetegnene for Metallic-kollektionen. Klassisk farve, ekstremt blødt og behageligt materiale og minimalistisk branding - alt dette i ét produkt. Særlige syninger på for- og bagsiden af ​​sweatshirten giver den en sporty karakter. Perfekt til træning og hverdagsstyling.


Sportssweatshirt til mænd med en METALLISK stående krave

Slim Fit sweatshirt til mænd designet til en atletisk figur. Særlige langsgående og tværgående syninger giver den en typisk sporty karakter. Sweatshirten er lavet i et stærkt og ekstremt blødt stof. En højere krave med lynlås er et hit denne sæson. Subtil branding i form af metallisk broderi betyder, at du kan bære den overalt og kombinere den med alt uden frygt. I kombination med METALLIC joggingbukser skaber det et sammenhængende, moderigtigt sæt. Vores tilbud inkluderer også en kvindelig ækvivalent til en sweatshirt.

 

Komfort ved brug

Sweatshirten er lavet af ekstremt blødt, hudvenligt materiale. På trods af manglen på elastan er materialet ikke stift og begrænser ikke bevægelsen på nogen måde. Materialet deformeres ikke efter vask eller under brug.

Sporty snit

Særlige vandrette og lodrette syninger på for- og bagsiden af ​​sweatshirten giver den en sporty karakter. Slim Fit snit, skabt specielt til atletiske og atletiske figurer.

Detaljeorienteret

Metallisk broderi med ordet DEADLIFT på brystet, metallisk broderi med firmaets logo nederst på ærmerne. Sweatshirten har sidelommer med lynlås, du kan gemme de nødvendige småting i dem uden frygt for at de falder ud.

Materiale af højeste kvalitet

Sweatshirten er lavet af strik af højeste kvalitet fra en polsk producent. Materialet har Oeko Tex Standard 100-certifikatet, som garanterer, at det er fri for midler, der påvirker menneskers sundhed negativt (herunder formaldehyd, pesticider eller stoffer, der kan forårsage allergi).


Specifikation:

  • Produktet fremstillet i EU.
  • Farve: Sort
  • Model højde: 1,76 cm
  • Tøjstørrelse: L

Materialer

100% Polylester

Vaske Info: Vaskes ved 40°. Kan ikke anbefale tørretumbler 

 Sæsonens mest fashionable snit med høj stand-up krave

- Særlige syninger giver sweatshirten en sporty karakter

- Sidelommer med lynlås

- Metallisk broderi på brystet og ærmerne

- Ekstremt blødt, let skinnende materiale

- Strik af højeste kvalitet fra en polsk producent

- Fås også i kvinde model

- Produktet er 100% EU

STØRRELSE

MLXLXXL
Brystbrede54565860
Brede i bunden45474951
Total længde 70727476
Indvendig ærme
54555758


Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare