30 DAGES RETURRET
DANSK WEBSHOP | 100% EUROPÆISKE PRODUKTER
KØB NU, BETAL SENERE MED - ANYDAY
Fri fragt ved køb over 500 DKK
Tilbage til webshop

Joggingbukser Beige Børn

Str 104/110

199,00 DKK

Børne træningsbukser 

1
+
Tilføj til kurv
25%
Beskrivelse
Egenskaber
Måleskema

DEADLIFT børne joggingbukser i en beige farve. Ekstremt behagelige træningsdragter, beregnet til både drenge og piger. Topkvalitets bomuld fra en polsk producent. Materialet indeholder Oeko Tex Standard 100 certifikatet, som garanterer, at det er fri for midler, der påvirker helbredet negativt. Træningsdragter har deres modstykker i både dame- og herreudgaver, så hele familien kan skabe et matcha-sæt - matchy 🙂

DEADLIFT joggingbukser til børn

Komfortable joggingbukser til børn er tøj, der uden tvivl passer ind i ethvert barns garderobe. Neutral farve og universel snit gør dem velegnede til både drenge og piger. Bukser kombineret med en beige børnesweatshirt skaber et moderigtigt, behageligt sæt. Dette produkt er også tilgængeligt til mænd og kvinder.

Detaljeorienteret

Bukser har lommer, hvori dit lille barn vil være i stand til at skjule sine værdifulde skatte. Under en af ​​dem er der et delikat, broderet logo i materialets farve. Snørebåndet i taljen giver dig mulighed for at tilpasse bukserne til enhver størrelse på maven. Der er slidser i bunden af ​​benene. Snittet på bukserne svarer nøjagtigt til beige bukser til mænd og kvinder.


 

DEADLIFT beige joggingbukser til børn

DEADLIFT børne joggingbukser i en beige farve. Ekstremt behagelige træningsdragter, beregnet til både drenge og piger. Topkvalitets bomuld fra en polsk producent. Materialet indeholder Oeko Tex Standard 100 certifikatet, som garanterer, at det er fri for midler, der påvirker helbredet negativt. Træningsdragter har deres modstykker i både dame- og herreudgaver, så hele familien kan skabe et match sæt - 🙂


- Komfortabelt, klassisk snit


- Bomuld i topkvalitet med Oeko Tex Standard 100-certifikatet

Materiale af højeste kvalitet

Bukserne er lavet af den højeste kvalitet PREMIUM bomuldsblanding. Materialet har Oeko Tex Standard 100-certifikatet, som garanterer, at det er fri for midler, der påvirker menneskers sundhed negativt (herunder formaldehyd, pesticider eller stoffer, der kan forårsage allergi). Til produktion af bukser brugte vi ikke-ridset bomuld, takket være hvilket de ikke efterlader noget fnugger på kroppen og undertøjet. PREMIUM-materialet er mere modstandsdygtigt over for afskalning (afskalning) og pilling. Derudover er den mere behagelig på huden.


Broderet DL-logo på låret

Smalle ribkant nederst på benene

PREMIUM materiale fra en polsk producent

Justerbar linning

Produktet er 100% polsk

Fås også til kvinder og Mænd

 

Specifikation:

  • Produktet fremstillet i EU.
  • Farve: Beige
  • Model højde: 104 cm.
  • Tøjstørrelse: 104/110

Materialer

  • 100 % bomuld

Vaske Info: Vaskes ved 40°. Kan ikke anbefale tørretumbleren


STØRRELSE92/96104/110116/122128/134
Brede på hofte 21242730
Indvendig benlængde 37404346
Total længde 59636568
Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare