30 DAGES RETURRET
DANSK WEBSHOP | 100% EUROPÆISKE PRODUKTER
KØB NU, BETAL SENERE MED - ANYDAY
Fri fragt ved køb over 500 DKK
Tilbage til webshop
Ribbet Sort SEAMLESS BH
Ribbet Sort SEAMLESS BH
Ribbet Sort SEAMLESS BH  Bagside
Ribbet Sort SEAMLESS BH Front

Ribbet Sort Seamless BH

Str XS/S

225,00 DKK

SEAMLESS BH Sort


1
+
Tilføj til kurv
25%
Beskrivelse
Egenskaber
Måleskema
Mere Info

Vores lækre sort ribbede BH fra vores sømløse serie er et must-have inden for fitnessbeklædning og Crossfit tøj. Den har vatterede indlæg og tynde stropper, der giver god støtte og en push-up effekt. Vi anbefaler at gå en størrelse op for den perfekte pasform.

Denne BH er en del af vores trendy dame fitness tøj og træningstøj til kvinder kollektion, der fokuserer på både funktionalitet og stil. Uanset om du træner med Crossfit gear eller bare vil have funktionelt fitness tøj til din træning, så er denne BH et ideelt valg.

– Lækker sort ribbet design – Vatterede indlæg og tynde stropper – God push-up effekt – Anbefales at gå en størrelse op for perfekt pasform – Ideel til både fitness og Crossfit træning – Del af trendy træningstøj til kvinder og dame gym wear

Ribbet beige SEAMLESS BH

Et specielt skræddersyet snit sikrer komfort og sikkerhed. Det dobbelte materiale gav mulighed for at skabe lommer til kopperne, som du kan sætte i eller tage ud af bh'en. Du modtager kopperne sammen med bh'en. Sarte stropper på bagsiden af ​​en sports -bh giver dig mulighed for at afsløre din ryg, som du har trænet i sved i din pande under træning.

BH'en ser godt ud med enhver bryststørrelse.

StørrelseXS/SS/MM/L
Bryst omkreds86-100 cm95-108 cm106-115 cm
Omkreds under bryst63-78 cm78-90 cm86-105 cm
Kroppens StørrelseA-BB-CD-E

Det skal din sports-bh kunne Den bedste sports-bh er faktisk den, du slet ikke mærker, du har på: Den skal støtte brysterne uden at stramme - selv under de højeste knæløft og hurtigste intervaller. 4 krav til din sports-bh Brede, polstrede stropper. Smalle stropper har tendens til at gnave i skulderen under længerevarende træning. Justeringsmuligheder. Bh´en skal optimalt kunne justeres i både skulderstropper og omkreds. Adskilte skåle. Det er en fordel med adskilte skåle, så dine bryster ikke rører hinanden under træningen. Det giver en bedre støtte, og du undgår sved i kavalergangen. Åndbart materiale. Stoffet skal give huden lov til at ånde og skal transportere sveden væk fra huden. Har du en stor barm: For dig er det ekstra vigtigt, at bh’en kan åbnes helt og ikke er en af de modeller, der skal trækkes ned over hovedet. Det er ikke særlig fedt at stå i et omklædningsrum og bakse med at få mast en stram sports-bh ned over ens store bryster. Brede stropper er ligeledes ekstra vigtige for en stor barm for at undgå gnavemærker i skuldrene. Har du en lille barm: For dig kan det måske være rart med formstøbte skåle eller lidt ekstra fylde fremfor en sports-bh, der maser din lille barm ekstra flad. Ønsker du stor bevægelsesfrihed, kan du kigge efter en model med bryderryg, ligesom en bred elastik under barmen giver god støtte og føles behagelig for de fleste. Ligger du meget på ryggen under din træning, fx ved yoga eller pilates, så undgå en sports-bh med hægter bagpå, som kan genere, når du ligger ned.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare