30 DAGES RETURRET
DANSK WEBSHOP | 100% EUROPÆISKE PRODUKTER
KØB NU, BETAL SENERE MED - ANYDAY
Fri fragt ved køb over 500 DKK
Tilbage til webshop

Sømløse Ribbet Tights Grøn

Str S/M

399,00 DKK

Seamless Fitness Tights Ribben 1
+
Tilføj til kurv
25%
Beskrivelse
Egenskaber
Måleskema
Silver Ion skin protection technology

Markedets bedste sømløse tightsRibbede sømløse tights i Blå. Lavet af mikrofiber af højeste kvalitet. Antallet af sømme reduceret til et minimum giver en høj følelse af komfort, giver fuld bevægelsesfrihed og forhindrer slid.

De fås ikke ikke bedre andre steder!

Markeds bedste sømløse tights, fordi den meget høje i kvalitet af materiale. De er fremstillet af mikrofiber af højeste kvalitet. 

  • 100 % Squat Proof
  • Bedre elastik i livet så de bliver hvor de skal under træning
  • Ekstra sikkerhed i skridtet så de ikke sprækker selv under de dybeste squat øvelser
  • Sølv Ion som forhindre lugtsener 

- Det begrænsede antal sømme forhindrer gnidninger

- Særlige syninger under balderne skaber en Push Up-effekt

- Høj talje og silikonestrop forhindrer glidning

- Breeze kølegarn

- Ses ikke igennem, 100% Squat Proof

- Ribbet tekstur af materialet

- SilverPro SkinProtect antibakteriel beskyttelse

- De indeholder et tilsætningsstof af Aloe og Jojoba

Specifikation:

  • Produktet fremstillet i EU
  • Farve: Grøm
  • Model højde: 1,67 cm Høj
  • Tøjstørrelse: S/M

Materialer:

  • 90% polyester 
  • 10% elastik 

Vaske Info: Vaskes ved 40°. Kan ikke anbefale tørretumbleren

STØRRELSEXS/SS/MM/L
TALJE54-65 
63-74 
66-81 
HOFTE82-9491-100 
97-112
LÅR43-53 
51-57
56-64
DIN HØJDE 150-174 153-178 160-182 

SØMLØS RIBBET DYBT BLÅ TIGHTS

Blå ribstrikkede sømløse leggings. Ekstremt behagelige, de vil få dig til ikke kun at se godt ud, men også føle dig godt i dem! Et særligt snit vil understrege alle dine styrker. I kombination med den RIBBED BH vil de være det perfekte outfit til træning!

 

Begrænset antal sømme

SØMLØS leggings er kendetegnet ved en speciel produktionsmetode, der gør det muligt at holde antallet af sømme på et minimum. Takket være dette behøver du ikke bekymre dig om gnav eller æltning, selv under de hårdeste træningspas.

Profileringsindlæg

Der er specielle indlæg under numsen, der løfter numsen, hvilket giver dem en Push Up-effekt. Der er en welt mellem balderne, som yderligere understreger denne del af kroppen.

Høj talje med silikonestrop

Leggingsene har en høj talje, der smukt former taljen og optisk forlænger benene. På indersiden af ​​taljen er der en silikone indsats for at forhindre leggings i at glide. Disse funktioner sikrer, at leggings bliver på plads og ikke glider selv under de dybeste squats.

Cool Breeze garn

Leggingsene er lavet af kølende Breeze-garn af højeste kvalitet. Det garanterer luftgennemtrængelighed, termoregulering og en delikat køleeffekt. På trods af at materialet er stærkt og kødfuldt, bliver det ikke for varmt for dig! Breeze-garnet er ekstremt behageligt at røre ved, og farverne det er farvet med er meget mættede, hvilket får dem til at se fantastiske ud.

Tæt klæbende

Leggingsene passer perfekt til din krop og fungerer som en anden hud. Samtidig er de ekstremt fleksible og giver fuld bevægelsesfrihed. Det er lige meget om du træner, går en tur eller slapper af derhjemme, i de RIBBED leggings vil du føle dig godt tilpas i enhver situation.

Squat bevis

Takket være den tætte, forstærkede vævning i højden af ​​numsen kan du være sikker på fuld dækning.

Dry Speed ​​​​og SilverPro SkinProtection

Silver Ion skin protection technology 

Sølv er et yderst effektivt, naturligt middel. Sølvionteknologi findes allerede i dagligdags produkter (mobiltelefoner, berøringsskærme, tekstiler, beklædning osv.) Og har vist sig at være sikre for mennesker, dyr og planter. Silverion-teknologi modstår og hæmmer væksten af mikroorganismer ved at danne en beskyttende overflade mod mikrober, patogener og bakterier, såsom E. coli og Staph. Det undertrykker også væksten af skadelig skimmel, skimmel og svamp. Ved at hjælpe med at forhindre vækst af pletter og lugt forårsager mikroorganismer giver denne beskyttelse plet- og lugtkontrol. Derudover har test vist, at bakterier på ubeskyttede overflader kan fordobles i antal hvert 20. minut. Reducerende virkningerne af denne hurtige eskalering inhiberer Silver ion-teknologi bakterievækst med 99,94%, hvilket holder overfladerne renere, længere

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare