30 DAGES RETURRET
DANSK WEBSHOP | 100% EUROPÆISKE PRODUKTER
KØB NU, BETAL SENERE MED - ANYDAY
Fri fragt ved køb over 500 DKK
Tilbage til webshop
Storm Herre Tank Top Beige
Storm Herre Tank Top Beige
Storm Tank Top Beige Ryg
Storm Tank Top Beige  Whole body

Storm Herre Tank Top Beige

Str L

259,00 DKK

Tank Top Storm Beige

1
+
Tilføj til kurv
25%
Beskrivelse
Egenskaber
Måleskema
Mere Info

En helt ny Tank Top fra Deadlift i ny og forbedre udgave og tilmed i nye større størrelser

En virkelig lækker tank top i høj kvalitets bomuld  

Sort herre Tank top fra Deadlifts nye ELITE FORCE-kollektionen. Fremstillet af polsk bomuld af højeste kvalitet. Til produktionen brugte de PREMIUM-materiale og nu er de blevet yderligere forbedringer, hvilket vil øge brugervenligheden mærkbart.

T-shirten har en dybere snit, rund halsudskæring og en regelmæssig snit. Det holder sig tættere til brystet og armene, mens det er løsere omkring maven. Der er udskæringer i bunden af ​​T-shirten på siderne. Delikat logning supplerer perfekt designet og giver det en unik og afslappet stil.

Toppen ser godt ud i kombination med de nye shorts fra sammen kollektion, som du også finder i vores sortiment. Den vil passe super fint  til træning eller i hverdagen som en del af et afslappet look. Denne top vil opfylde dine krav på 100%.

 

 

Specifikation

  • Produktet er fremstillet i EU.
  • Højde på modellen: 179 cm
  • Tøjstørrelse: L

Materialer

  • 95% Bomuld
  • 5% Elastik 

Vaske Info: Vaskes ved 40°. Kan ikke anbefale tørretumbleren

StørrelseSMLXLXXL
Brystbrede5456586062
Total længde7072747678

Generalt om Tank Toppe

En ærmeløs skjorte er en shirt fremstillet uden ærmer, eller hvis ærmer er afskåret. Ærmeløse skjorter bæres af folk af begge køn, afhængigt af stilen. De bruges som undertrøjer eller bæres af atleter i sportsgrene som friidræt og triathlon.

I USA og Canada er det almindeligt kendt som en tank top og også wifebeater, guinea tee eller dago tee ("guinea" og "dago" er amerikanske etniske slurre for folk med italiensk etnicitet). I England, især når det bruges som undertrøje, er det kendt som en vest (sammenlign den amerikanske brug af "vest"). [1] Et andet udtryk er singlet, der bruges i England, Skotland, Irland, Australien, Ghana, Nigeria, Hong Kong, Singapore, New Zealand, Indonesien og dele af Hawaii. Når det bruges som undertrøje på Filippinerne kaldes det en sando. I Bangladesh og staten Vest-Bengal i Indien kaldes det en sando-genji; i andre østlige stater i Indien kaldes det sando-ganji. I Indien er det kendt som en banian og bruges i vid udstrækning som en undertrøje til at absorbere sved og forhindre, at det trænger ind i ydre lag af tøj. I Frankrig kaldes det almindeligvis en marcel efter Marcel Eisenberg, der først startede storstilet produktion af skjorterne til parisiske portører i midten af ​​det 19. århundrede, eller mere formelt en débardeur, der betyder "docker", "porter" eller "stevedore ". Men på fransktalende Belgien kaldes det kun en singlet.

Ud over atletisk brug er tank toppe traditionelt blevet brugt som undertrøjer, især med dragter og kjole skjorter. De bæres undertiden alene uden en kjole-shirt eller top-shirt i meget varmt og / eller fugtigt vejr, hovedsageligt i Nordamerika, hvor klimaet er varmere og mere fugtigt om sommeren. r enkel: halsen og armhullerne er ofte forstærket for holdbarhed. Man har normalt store armhuller og nakkehuller og en halsudskæring, der kan nå ned til bunden af ​​brystet. (Kvinders tank toppe har mindre huller til at skjule deres bryster). De er også undertiden længe for at gøre det lettere at gemme sig i et par jeans / shorts. I næsten alle tilfælde er de knapfri, kravefri og lommefri. En tanktop, der bæres som undertrøje, er designet til en tæt pasform og er ofte lavet af ribbed bomuld.

En tank top består af en ærmeløs skjorte med lav hals og forskellige skulderstropper i bredden. Det er opkaldt efter tankdragter, badedragter i ét stykke fra 1920'erne båret i tanke eller svømmebassiner. [2] Det øverste tøj bæres ofte af både mænd og kvinder.

I England er en tank top det lokale navn for en ærmeløs trøje.

Muskeltrøje

En ærmeløs T-shirt, også kaldet en muskeltrøje, er det samme design som en T-shirt, men uden ærmer. Nogle ærmeløse T-shirts, som har mindre, smalere armhuller, kan bæres af både kvinder og mænd, men dem med større, bredere armhuller bæres primært af mænd, da de større armhuller ville udsætte kvindebrystet under visse omstændigheder . De bæres ofte under atletiske aktiviteter eller som fritidstøj i varmere vejr. De er i almindelighed kendt som shooter shirts i det sydlige USA. De var ret populære i 1980'erne og var stereotype forbundet med surfere og bodybuildere (deraf navnet "muskel" -trøje) og bar ofte fitnesscentre. [Citat nødvendigt] Sådanne skjorter uden logoer er nu mere almindeligt udført som casual tøj.


Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare