30 DAGES RETURRET
DANSK WEBSHOP | 100% EUROPÆISKE PRODUKTER
KØB NU, BETAL SENERE MED - ANYDAY
Fri fragt ved køb over 500 DKK
Tilbage til webshop
T-shirts Rashguard sømløs Sort 1
T-shirts Rashguard sømløs Sort 1
T-shirts Rashguard sømløs Sort 2
T-shirts Rashguard sømløs Sort 3
T-shirts Rashguard sømløs Sort 4
T-shirts Rashguard sømløs Sort 5

T-shirts Rashguard sømløs Sort

Str L/XL

299,00 DKK

Rashguard T-shirts

1
+
Tilføj til kurv
25%
Beskrivelse
Egenskaber
Yderlig information
Måleskema

Termoaktiv sømløs herre T-shirt i sort. Designet til at understrege fordelene ved den mandlige figur og maksimere komforten under træning. Der er Microclima huller på hele overfladen af ​​skjorten med varierende grader af ventilation, hvilket sikrer en optimal åndbarhed. Fremstillet af mikrofibre med sølvioner, der giver effektiv antibakteriel beskyttelse. Den innovative og teknologisk avancerede rashguard er et ideelt produkt for elskere af alle sportsgrene.

Ideel til en meget svedende træning, så som spinning eller løb

Specifikation

 • Produktet er fremstillet i EU.
 • Højde på modellen: 176 cm
 • Tøjstørrelse: Tøjstørrelse: M / L

Materialer

 • 82% polyester 
 • 18% elastiskRashguard

Rash Guard betyder direkte oversat "udslætbeskyttelse, også kendt som udslætvest eller rashie, er en atletisk t-shirt lavet af spandex og nylon eller polyester. Navnet udslæt beskytter afspejler det faktum, at t-shirten beskytter bæreren mod udslæt forårsaget af slid eller ved solskoldning mod udvidet eksponering for solen. Disse t-shirts kan bæres af alene eller under en våddragt. En rash beskyttelse i sig selv bruges til let dækning i varme til ekstreme sommertemperaturer til flere vandsport, herunder surfing, kano-polo, vandoverlevelsestræning, dykning, snorkling, freediving, wakeboarding, bodysurfing, bodyboarding, windsurfing, kitesurfing, kajak, stand up padle surfing eller svømning. Der er også udslet afskærmninger kroppen, der ligner kompressionsshorts, der skal bæres under surfernes boardshorts, men mere specialiserede for surfere.

Udslætskærme bæres ofte ved surfing, når vejret er for varmt til en våddragt, og for at forhindre, at voksbaseret gnidning glider til og fra surfbrættet, enten på overkroppen eller benene. Et surfbrættes voks holder sand fra stranden, der kunne gnide mod en surfers torso, mens den padler ud til pausen, eller benene, mens han sidder på toppen af ​​ens bord. Udslætskærme tilbyder også en vis beskyttelse mod solen (målt ved dens ultraviolette beskyttelsesfaktor) og let beskyttelse mod geléfisksting og undertiden bæres under våddragter for at forhindre gnidning. En udslætbeskyttelse hjælper også med at forhindre irritation forårsaget af hurtig påvirkning af overfladevand og bølger.

Rash guard menes at have sin oprindelse i Australien, hvor de ofte benævnes "rashies" eller "rashys." Variationer af rash guard har taget vej ind i andre sportsgrene, herunder baseball, amerikansk fodbold, vandpolo, grappling, brasiliansk jiu-jitsu og blandet kampsport. Andre vigtige komponenter i en udslætbeskyttelse inkluderer flatlock-syning og konstruktion med seks paneler. Flatlock-syning skaber en søm, hvor sømildelen ligger fladt til tøjet i stedet for at hænge løs fra det. Det er lavet ved at justere overlåsen eller tråd-overskydesømmen. Flatlock-syning øger tøjets styrke til intens træning eller rekreative aktiviteter. Seks panelkonstruktion og forskelligt materiale til separate kropsdele, der er syet sammen i paneler, giver brugeren øget mobilitet våd eller tør kontra den konventionelle fire-panel tee-shirt konstruktion. Kombinationen af ​​produkter, der bruges til at konstruere en rashguard, afviger lidt afhængigt af designeren. Brug af nylon og spandex skaber noget  tøj, der er let, hurtigtørrende, fleksibelt, holdbart, naturligt antibakterielt og vandudviklet.

 • Fremstillet ved hjælp af sømløs teknologi ved hjælp af mikrofiber med sølvioner (SilverPro)
 • Sammensætning: 65% polyamid, 30% polyamid (SILVERPRO), 5% elastan.

 • Microclima perforerede paneler, der understøtter hudens vejrtrækning
 • Et snit, der fremhæver fordelene ved figuren
 • Raglan-ærmer, der fremhæver armene og fremhæver skuldrene
 • 100% polsk produkt

 Modellen er 180 cm høj og bærer størrelse M/L

Sømløs herre T-shirt med korte ærmer

En termoaktiv sømløs herre-T-shirt er den bedst mulige mulighed for fitnesscentret. Designet til at understrege fordelene ved den mandlige figur. Kompression giver dig mulighed for at øge muskelydelsen og accelerere regenerering efter træning. Fremstillet ved hjælp af innovative teknologiske løsninger, vil det garantere dig maksimal komfort under træning!

 

Komfort ved brug

T-shirt lavet med SEAMLESS teknologi. Specialiserede sømme begrænser ikke bevægelsen og forhindrer gnidninger selv med den største indsats. Ekstremt fleksibelt materiale, der strækker sig i alle retninger, giver fuld bevægelsesfrihed.

Microclima - hudens åndedrætsstøtte

Der er Microclima huller på hele overfladen af ​​rashguard med varierende grader af ventilation , som sikrer en optimal åndbarhed. Luften når huden og forbedrer processen med effektiv fjernelse af sved fra huden. Takket være denne innovative teknologiske løsning kan du frit bruge T-shirten selv ved høje temperaturer. Avanceret teknologi garanterer maksimal holdbarhed, hullerne rives ikke under brug.

Antibakteriel beskyttelse

T-shirten er lavet af mikrofiber med sølvioner (SilverPro). Sølvioner indføres i selve kernen af ​​fiberen, så de ikke fortrænger. Processen med antibakteriel beskyttelse er permanent, ionerne eliminerer effektivt væksten af ​​bakterier på huden. Dette er den mest effektive antibakterielle beskyttelse, der i øjeblikket er tilgængelig på det tekniske sportstøjsmarked.


STØRRELSEXS/SS/MM/LXL/XXL
HØJDE163-173
170-178
179-184
185-198
LÆNGDE76-83
82-90
91-100
101-108
BRYST
93-101
102-108
109-114
115-120

*MÅL I CM

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare