30 DAGES RETURRET
DANSK WEBSHOP | 100% EUROPÆISKE PRODUKTER
KØB NU, BETAL SENERE MED - ANYDAY
Fri fragt ved køb over 500 DKK
Tilbage til webshop
Tank Top mænd METALLIC BOX Front
Tank Top mænd METALLIC BOX Front
Tank Top mænd METALLIC BOX Body
Tank Top mænd METALLIC BOX Ryg
Tank Top mænd METALLIC BOX Logo Bryst
Tank Top mænd METALLIC BOX Logo Ryg

Tank Top mænd METALLIC BOX sort

Str L

259,00 DKK

Box Tank Top Sort

1
+
Tilføj til kurv
25%
Beskrivelse
Egenskaber
Måleskema
Mere Info

METALLIC BOX træningsstringer til mænd i sort farve. Praktisk, kraftigt skåret tanktop-stil er perfekt til at løfte vægte. Underarmsudskæringer og elastiske sømme sikrer fuldstændig bevægelsesfrihed og giver dig mulighed for fuldt ud at fokusere på den serie, du laver. T-shirten udmærker sig ved sit originale design takket være brugen af ​​en metallisk, skinnende folie. Strik af højeste kvalitet og raffinerede detaljer er kendetegnene for Metallic-kollektionen.


Tanktop Stringer til mænd METALLIC BOX sort

Har du en muskuløs krop, som du gerne vil vise ordentligt frem i fitnesscentret? Denne T-shirt vil være perfekt til dig! Stærke udskæringer under armhulerne og smalle stropper vil understrege brystet og ryggen udviklet under træningen. Fleksibelt materiale og elastiske sømme sikrer komfort under hver serie. Kombiner T-shirten med dine yndlingsshorts og nyd en ny kvalitet af træning!

Klip, der blotlægger figuren

Takket være tynde stropper og stærke udskæringer kan du vise din atletiske og muskuløse figur frem. Toppen er perfekt til gymnastikøvelser.

Komfort ved brug

Kraftigt skåret snit og elastiske sømme sikrer fuld bevægelsesfrihed. Tilføjelsen af ​​elastan får T-shirten til at "arbejde" med dig under træningen.

Let og åndbar

Den delikate, luftige viskose, som T-shirten er lavet af, er perfekt til enhver aktivitet.

Materiale af højeste kvalitet

Skjorten er lavet af viskose af højeste kvalitet med en blanding af elastan. Materialet har Oeko Tex Standard 100-certifikatet, som garanterer, at det er fri for midler, der påvirker menneskers sundhed negativt (herunder formaldehyd, pesticider eller stoffer, der kan forårsage allergi).

 Specifikation: 

  • Produktet er fremstillet i EU.
  • Højde på modellen: 176 cm
  • Tøjstørrelse: L

Materialer

  • 95% Viskose
  • 5% Elastik

Vaske Info: Vaskes ved 40°. Kan ikke anbefale tørretumbleren

StørrelseSMLXLXXL
Brede ved armhulen4446485052
Total længde6769717375

Generalt om Tank Toppe

En ærmeløs skjorte er en shirt fremstillet uden ærmer, eller hvis ærmer er afskåret. Ærmeløse skjorter bæres af folk af begge køn, afhængigt af stilen. De bruges som undertrøjer eller bæres af atleter i sportsgrene som friidræt og triathlon.

I USA og Canada er det almindeligt kendt som en tank top og også wifebeater, guinea tee eller dago tee ("guinea" og "dago" er amerikanske etniske slurre for folk med italiensk etnicitet). I England, især når det bruges som undertrøje, er det kendt som en vest (sammenlign den amerikanske brug af "vest"). [1] Et andet udtryk er singlet, der bruges i England, Skotland, Irland, Australien, Ghana, Nigeria, Hong Kong, Singapore, New Zealand, Indonesien og dele af Hawaii. Når det bruges som undertrøje på Filippinerne kaldes det en sando. I Bangladesh og staten Vest-Bengal i Indien kaldes det en sando-genji; i andre østlige stater i Indien kaldes det sando-ganji. I Indien er det kendt som en banian og bruges i vid udstrækning som en undertrøje til at absorbere sved og forhindre, at det trænger ind i ydre lag af tøj. I Frankrig kaldes det almindeligvis en marcel efter Marcel Eisenberg, der først startede storstilet produktion af skjorterne til parisiske portører i midten af ​​det 19. århundrede, eller mere formelt en débardeur, der betyder "docker", "porter" eller "stevedore ". Men på fransktalende Belgien kaldes det kun en singlet.

Ud over atletisk brug er tank toppe traditionelt blevet brugt som undertrøjer, især med dragter og kjole skjorter. De bæres undertiden alene uden en kjole-shirt eller top-shirt i meget varmt og / eller fugtigt vejr, hovedsageligt i Nordamerika, hvor klimaet er varmere og mere fugtigt om sommeren. r enkel: halsen og armhullerne er ofte forstærket for holdbarhed. Man har normalt store armhuller og nakkehuller og en halsudskæring, der kan nå ned til bunden af ​​brystet. (Kvinders tank toppe har mindre huller til at skjule deres bryster). De er også undertiden længe for at gøre det lettere at gemme sig i et par jeans / shorts. I næsten alle tilfælde er de knapfri, kravefri og lommefri. En tanktop, der bæres som undertrøje, er designet til en tæt pasform og er ofte lavet af ribbed bomuld.

En tank top består af en ærmeløs skjorte med lav hals og forskellige skulderstropper i bredden. Det er opkaldt efter tankdragter, badedragter i ét stykke fra 1920'erne båret i tanke eller svømmebassiner. [2] Det øverste tøj bæres ofte af både mænd og kvinder.

I England er en tank top det lokale navn for en ærmeløs trøje.

Muskeltrøje

En ærmeløs T-shirt, også kaldet en muskeltrøje, er det samme design som en T-shirt, men uden ærmer. Nogle ærmeløse T-shirts, som har mindre, smalere armhuller, kan bæres af både kvinder og mænd, men dem med større, bredere armhuller bæres primært af mænd, da de større armhuller ville udsætte kvindebrystet under visse omstændigheder . De bæres ofte under atletiske aktiviteter eller som fritidstøj i varmere vejr. De er i almindelighed kendt som shooter shirts i det sydlige USA. De var ret populære i 1980'erne og var stereotype forbundet med surfere og bodybuildere (deraf navnet "muskel" -trøje) og bar ofte fitnesscentre. [Citat nødvendigt] Sådanne skjorter uden logoer er nu mere almindeligt udført som casual tøj.


Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare